بررسی پتانسیل تجاری طراحی گرافیکی در بستر رسانه های اجتماعی با توجه به بازاریابی شبکه های اجتماعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نخستین کنفرانس ملی گرافیک و رویکردهای تعاملی میان رشته ای
- کد COI اختصاصی: GIPCONF01_075
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 167
نویسندگان
موسسه آموزش عالی آپادانا، کارشناسی گرافیک،شیراز، ایران
چکیده
یکی از رفتارهای اجتماعی کسب و کارهای گرافیکی ، معرفی هنرهای تجسمی ، گرافیک و زیباشناختی در بستر رسانه های اجتماعی است . با توجه به این مهم ، مطالعه حاضر به صورت کمی ، واکاوی پتانسیل تجاری هنر گرافیکی در بستر رسانه های اجتماعی با توجه به بازاریابی شبکه های اجتماعی می پردازد. این مطالعه به روش توصیفی -پیمایشی و از طریق پرسشنامه با هدف کاربردی است . جامعه آماری شامل تمام شاغلین در صنعت چاپ و تبلیغات در شهر شیراز بود که به روش نمونه گیری تصادفی ساده ۱۰۰ انتخاب و آزمون شدند. آزمودنی ها پرسشنامه محقق ساخته »بهترین بستر تبلیغات در رسانه های اجتماعی «، بازاریابی رسانه های اجتماعی را تکمیل کردند. داده ها با آزمون همبستگی پیرسون و آزمون تی تک نمونه ای به کمک نرم افزار SPSS۲۵ تحلیل شد. یافته ها نشان دهنده این بود که بهترین بستر پلتفرم اینستاگرام است (۰۵/۰(p< ، یافته های نشان دهنده این بود که بین بستر های مطلوب ارائه خدمات طراحان گرافیک با بازاریابی شبکه های اجتماعی رابطه مستقیم و معناداری وجود دارد (۰۰۱/۰.(p< با توجه به یافته ها چنین نتیجه گیری می شود که اینستاگرام بهترین بستر در راستای ارائه خدمات طراحان گرافیک در شهر شیراز است و همچنین بهبود بازاریابی شبکه های اجتماعی منجر به بهبود بهترین ارائه خدمات در بستر رسانه های اجتماعی برای طراحان گرافیک می شود.کلیدواژه ها
هنر، کسب و کار مجازی ، طراحی گرافیکی ، رسانه های اجتماعی ، بازاریابی شبکه های اجتماعی .مقالات مرتبط جدید
- تاثیر تحولات سیاسی و اجتماعی بر هنر قالی بافی دوره قاجار (بررسی موردی قالی داستان های شاهنامه موجود در موزه ایران)
- مطالعه تطبیقی فرش های شکارگاه موجود در موزه متروپولیتن با آرایه های گرفت و گیر کاخ هشت بهشت
- سهم سیاحان و مورخان در شناخت فرش های عصر تیموری
- اشاراتی به فرش در متون ایرانی پیش از اسلام
- نقش فرش در هدایای دیپلماتیک دربار صفوی با تاکید بر فرش های مسجد جامع استانبول
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.