بررسی نقش کمال گرایی، بازداری رفتاری و نشخوار فکری بر سازگاری دانش آموزان افسرده مقطع متوسطه شهر اهواز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و پنجمین کنفرانس ملی مدیریت مهندسی
- کد COI اختصاصی: NCOEM05_021
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 157
نویسندگان
حوزوی عمومی ویژه، سطح ۲ حوزه معادل لیسانس، ایران.
چکیده
هدف از تحقیق حاضر بررسی نقش کمال گرایی، بازداری رفتاری و نشخوار فکری بر سازگاری دانش آموزان افسرده مقطع متوسطه شهر اهواز می باشد. از لحاظ هدف تحقیق از نوع کاربردی، از لحاظ روش انجام تحقیق توصیفی- پیمایشی می باشند. در این پژوهش جامعه ی مورد مطالعه عبارت بود از کلیه دانش آموزان افسرده مقطع متوسطه شهر اهواز در سال ۱۴۰۱ می باشد که تعداد آنها تقریبا ۱۵۰۰ نفر می باشد از جامعه ی مورد مطالعه با توجه به جدول مورگان تعداد ۳۰۶ نفر به شیوه ی تصادفی ساده انتخاب شدند. تحقیق حاضر در دو بخش نظری و عملی انجام شده است. در بخش نظری، اطلاعات لازم با استفاده از روش کتابخانه ای و اسنادی بدست آمد و در بخش عملی، برای جمع آوری اطلاعات از روش میدانی و از پرسشنامه های استاندارد استفاده گردیده است. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و با آزمون رگرسیون انجام گرفته است. نتایج یافته های تحقیق حاکی از آن است که طبق نتایج ابعاد کمال گرایی (کمال گرایی خویشتن مدار ، کمال گرایی دیگر مدار و کمال گرایی جامعه مدار) به عنوان متغیرهای پیش بین و سازگاری دانش آموزان به عنوان متغیر ملاک تاثیر معنی دار دارد و نتایج نشان می دهد که متغیر کمال گرایی خویشتن مدار (۴۷/۰BETA=-)، کمال گرایی دیگر مدار با کمترین میزان تاثیر با بتای (۳۵/۰BETA= ) و کمال گرایی جامعه مدار با بیشترین میزان تاثیر با بتای(۸۳/۰BETA= ) متغیر سازگاری دانش آموزان را پیش بینی می کنند و ابعاد متغیر بازداری رفتاری (بازداری رفتاری و فعال ساز رفتاری) به عنوان متغیر پیش بین بر سازگاری دانش آموزان به عنوان متغیر ملاک تاثیر معنی دار دارد نتایج نشان می دهد که متغیر بازداری رفتاری با کمترین میزان تاثیر(۳۶/۰BETA=-)، فعال ساز رفتاری با بیشترین میزان (۶۹/۰BETA=-) متغیر سازگاری دانش آموزان را پیش بینی می کنند و ابعاد نشخوار فکری (عامل درون نگری و نکوهش خود) به عنوان متغیرهای پیش بین و سازگاری دانش آموزان به عنوان متغیر ملاک تاثیر معنی دار دارد و نتایج نشان می دهد که متغیر عامل درون نگری با بیشترین میزان تاثیر با بتای (۸۵/۰BETA= ) و نکوهش خود با کمترین میزان تاثیر با بتای (۲۱/۰BETA= ) متغیر سازگاری دانش آموزان را پیش بینی می کنند.کلیدواژه ها
کمال گرایی، بازداری رفتاری، نشخوار فکری، سازگاری، افسرده، شهر اهوازمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.