چالش های تولید تجهیزات کاهنده صدا و راهکارهای گذر از آن در صنایع نفت و فولاد

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی تفکر سیستمی در عمل
  • کد COI اختصاصی: STINP03_121
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 140
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی فائزیان

دانشیار، گروه ماشین آلات صنایع غذایی، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و مدیر عامل شرکت صنعت پروژه توس، مشهد، ایران

وحیده بافندگان امروزی

دانشجوی دکتری مدیریت صنعتی، دانشگاه فردوسی مشهد، ایران

یوسف رشیدی

کارشناس بهداشت حرفه ای پالایشگاه پنجم پارس جنوبی، عسلویه، ایران

چکیده

در پژوهش حاضر به بررسی تجربه عملی شرکت دانش بنیان صنعت پروژه توس که در حوزه طراحی و تولید تجهیزات مکانیکی کنترل کننده آلودگی صوتی فعالیت می کند، پرداخته شده است. داده ها بر اساس اسناد مکتوب سازمان و نظر خبرگان گردآوری شده و با رویکرد تحلیل محتوا و مصاحبه با خبرگان شرکت، تجربه عملی شرکت در طی چرخه عمر آن تا به امروز مراحل تولد، رشد، بلوغ و احیا تشریح شده است. نتایج نشان می دهد، هر چند راه کارهای نهادی مانند استقرار واحدهای پژوهشی و تولیدی شرکت در مراکز رشد و تامین هزینه های پیش از تولید صنعتی از سال های اولیه حیات شرکت و در مراحل تولد، رشد و بلوغ فراهم شده و زمینه تحصیل موفقیت هایی را به همراه داشته اما در تجاری سازی با چالش هایی نیز مواجه شده است. شرکت در مرحله احیا با ایجاد راه کارهایی توسعه فعالیت های نوآورانه همچون اجرای طرح های پژوهشی و تدوین استاندارد طراحی ایستگاه های تقلیل فشار گاز شهری، ارائه محصولات جدید، یکپارچگی جهت حل مسائل، تطبیق پذیری، بهبود بازاریابی و همچنین سابقه کاری موفق در صنایع نفت و گاز، فولاد، نیروگاه ها و صنایع دیگر این چالش ها را پشت سر گذاشته است. این شرکت با تمرکز خود بر جنبه های فنی فرایند نوآوری و تخصیص فعالیت های تخصصی به کارشناسان این حوزه موفق به تجاری سازی محصولات خود شده است. یافته های این مقاله پیشنهادات سیاستی و مدیریتی برای سیاستگذاران و مدیران شرکت های دانش بنیان در تجاری سازی فناوری های پیشرفته ارائه می دهد.

کلیدواژه ها

صدا، تجهیزات آکوستیکی، صنعت پروژه توس، تجاری سازی، دره مرگ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.