تعیین مناسب ترین روش برآورد رسوب معلق مطالعه موردی حوضه کارون رودخانه بشار ایستگاه پاتاوه

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: نهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه
  • کد COI اختصاصی: IREC09_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1071
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

موسی بشارت جهان آباد

دانشجوی کارشناسی ارشد آبخیزداری

حسین زینی وند

استادیار دانشگاه لرستان

چکیده

دریک حوضه آبخیز رسوب دراثرفرایند فرسایش تحت تاثیر عواملی مانند تخریب مراتع تغییر کاربری کشاورزی غیراصولی و سایرموارد به وجود می آید که مشکلاتی نظیر رسوبگذاری درمخازن سدها کاهش حجم مفید آنها کاهش کیفیت آب و غیره را سبب میشود برای پایداری و مدیریت حوضه و برای ممانعت ازهدررفت خاک و رسوب درحوضه و رودخانه ها می باشد برای محاسبه میزان رسوب عبوری از رودخانه درایستگاه های رسوب سنجی غلظت موادمعلق برحسب گرم درلیتر با دبی متناظر آن برحسب متر مکعب درثانیه طی یک دوره طولانی اندازه گیری میشود رسوب برحسب تن درروز محاسبه می شود برای براورد رسوب از روشهای مختلفی استفاده میگردد دراین تحقیق با مدلهای سالانه فصلی ماهانه دوره مشابه هیدرولوژیکی دبی کلاسه مدل توانی USBR و حدوسط دسته ها اقدام به براورد رسوب درایستگاه پاتاوه درحوضه آبخیز کارون شد.

کلیدواژه ها

آبخیز کارون، منحنی سنج رسوب، رسوب معلق، مدل توانی USBR، مدل حدوسط

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.