تاثیر آستانه ثبات و پایداری مالی بر سیاست پولی در ایران

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: MDMCONF06_189
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 97
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حبیب اله نخعی

عضو هیات علمی گروه حسابداری، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند

امید حاتمی راد

دانشجوی دوره دکتری حسابداری، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند

بابک خرقانی

دانشجوی دوره دکتری حسابداری، واحد بیرجند، دانشگاه آزاد اسلامی

چکیده

همبستگی پویا بین بحران های مالی و کاهش فعالیت های اقتصادی ، تحلیلگران را به تدریج موظف نموده تا عوامل ایجادکننده بی ثباتی مالی را تشخیص داده و تاثیرات آن ها را بر اقتصاد واقعی مطالعه کنند. اقتصاد ایران در برخی از سال های دهه اخیر از یک سو با نوسانات شدید ارزی و بحران های بانکی در بخش بازار مالی و از سوی دیگر با رشد منفی اقتصادی در بخش واقعی اقتصاد مواجه بوده است . هدف این پژوهش بررسی اثرات استرس مالی بر متغیرهای کلان اقتصادی است . مهمترین هدف این پژوهش ، شناسایی مکانیسم های موثر بازارهای پول، سرمایه و ارز برای بررسی رابطه بین شوک های عدم قطعیت اعتماد سرمایه گذاران، رشد پولی ، تولید ناخالص داخلی و نرخ ارز است . روش پیشنهادی به کمک الگوریتم جنگل تصادفی و شبیه سازی در MATLAB نشان می دهد که بررسی در بازار بورس و شاخص وخارزم، در طی ۲۰ هفته آتی ، حاکی از ریزش سنگین را نشان می دهد و نزول شدید عدم پایداری در بورس ایران، مشخص شده است .

کلیدواژه ها

آستانه ثبات و پایداری مالی ، سیاست پولی ایران، الگوریتم جنگل تصادفی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.