تغییرات قوه زیست بذر ذرت در مراحل مختلف نمو و رسیدگی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر
- کد COI اختصاصی: SEEDTECH02_173
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1087
نویسندگان
دانشکده کشاورزی دانشگاه کشاورزی
دانشکده کشاورزی دانشگاه کشاورزی
چکیده
آزمایشی به صورت اسپلیت بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در سال 1388 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اجرا گردید تا تغییرات نمو و قوه زیست چهار رقم ذرت (DC-370 و OSSK-602 و SC-604) مورد ارزیابی قرار گیرد. ارقام و مراحل برداشت به ترتیب د رکرت های اصلی و فرعی قرار گرفتند. بذرها در هشت مرحله با فاصله پنج روز برداشت شدند. وزن بذر ارقام ذرت با پیشرفت نمو بذر به صورت خطی روی گیاه مادر افزایش یافت. حداکثر وزن بذر همه ارقام در 55 روز بعد از گلدهی حاصل شد. بشترین و کمترین حداکثر وزن دانه به ترتیب برای ارقام DC-370 و SC-604 ثبت گردید. برای تفسیر تغییرات قوه زیست بذر در طول نمو بذر ، یک مدل خطی دو تکه ای به کار گرفته شد. قوه زیست بذر ارقام ذرت تا رسیدن به حداکثر افزایش خطی داتشه بعد از آن تغییری نداشته است. حداکثر قوه زیست ارقام DC-370 و SC-500 و OSSK-602 و SC-604 به ترتیب در 40 و 35 و 36 و 44 روز بعد از گلدهی حاصل شد. بنابراین حداکثر قوه زیست بذرهای ذرت قبل از پایان دوره پر شدن دانه بدست آمد.کلیدواژه ها
ذرت، قوه زیست، نمو بذر، وزن دانهمقالات مرتبط جدید
- اثر وزن بنه مادری و مقادیر کود دامی بر عملکرد بنه های دختری و گل زعفران در سال دوم
- بررسی پیشرفت های ریزازدیادی زعفران ( Crocus sativus L. ) و چالشهای آن
- بررسی ارتباط غلظت آهن بنه زعفران با عملکرد ماده خشک در دو منطقه قائن و نهبندان در خراسان جنوبی
- برهمکنش شوری، کود گاوی و روش کاشت بر محصول و رشد زعفران در سال پنجم دوره رشد
- اثر محتوای فسفر برگ و بنه بر خصوصیات رشدی بنه های دختری زعفران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.