بررسی کارایی شبکه عصبی در راستای آلودگی هوا در کشور
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی عمران، زلزله شناسی و مدیریت بحران
- کد COI اختصاصی: CIVILCNF02_011
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 297
نویسندگان
کارمند سازمان آب و برق خوزستان
چکیده
نفت خام، زغال سنگ و گاز که به عنوان سوخت های فسیلی شناخته می شوند، نقش مهمی در اقتصاد جهانی دارند. تقاضای جهانی انرژی در سال ۲۰۰۲، یک درصد افزایش یافت و رشد بی سابقه انرژی های تجدیدپذیر چیزی برای تغییر سلطه سوخت های فسیلی که همچنان ۸۲ درصد از عرضه را تشکیل می دهند، تغییر نداد. با حمله روسیه به اوکراین، آشفتگی در بازارهای انرژی ایجاد شد که به افزایش قیمت گاز و زغال سنگ در اروپا و آسیا منجر شد. افزایش مصرف محصولات نفت، گاز و زغال سنگ در پوشش افزایش تقاضای انرژی در سال ۲۰۲۲ علیرغم بزرگترین افزایش ظرفیت انرژی های تجدیدپذیر در مجموع ۲۶۶ گیگاوات، کاملا مشهود است. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که علیرغم رشد بیشتر انرژی بادی و خورشیدی در بخش برق، انتشار کلی گازهای گلخانه ای مرتبط با انرژی جهانی در حال افزایش یافت. دانشمندان می گویند که جهان باید انتشار گازهای گلخانه ای را تا سال ۲۰۳۰ حدود ۴۳ درصد نسبت به سطوح سال ۲۰۱۹ کاهش دهند تا امیدی به تحقق هدف توافقنامه بین المللی پاریس برای حفظ گرمایش زیر ۲ درجه سانتی گراد بالاتر از سطح قبل از صنعتی شدن داشته باشند. با توجه به اهمیت این موضوع در ابعاد جهانی، در این مقاله از روش شبکه عصبی در راستای بررسی انرژی استفاده شده است.کلیدواژه ها
سوخت های فسیلی، گازهای گلخانه ای، انرژیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.