ارائه سیستم توصیه گر مبتنی بر آنالیز عقاید جهت ارائه خدمات شخصی سازی شده بانکی

  • سال انتشار: 1399
  • محل انتشار: فصلنامه پژوهش های نوین در تصمیم گیری، دوره: 5، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_SAIM-5-1_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 54
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرگان قباخلو

دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات ( کسب و کار هوشمند)، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

علی رجب زاده قطری

دانشیار گروه مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و اقتصاد، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

عباس طلوعی اشلقی

استاد گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران

محمود البرزی

دانشیار گروه مدیریت فناوری اطلاعات، دانشکده مدیریت و اقتصاد، واحد علوم و تحقیقات، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران.

چکیده

DOR : ۲۰.۱۰۰۱.۱.۲۴۷۶۶۲۹۱.۱۳۹۹.۵.۱.۲.۳حفظ مشتری یک مسئله مهم برای بانک ها می باشد. مسئله حاضر در حوزه یادگیری ماشین و مباحث آماری با تمرکز بر مشکل پیش بینی صحیح نیازهای مشتری و پاسخگویی به آن در محیط پویای بانک است. از آنجا که به ندرت حرکت موثری با بهره گیری از اقدامات شخصی سازی شده برای بهبود نرخ نگهداری مشتری انجام شده، با این حال، این تصمیمات حداقل به عنوان شناسایی صحیح مشتریان در معرض خطر ریزش بسیار مهم است. تصمیم گیری برای اقداماتی جهت ارائه خدمات خاص به مشتریان و شخصی سازی به طور معمول به مدیران منتهی می شود که آن ها تنها می توانند بر دانش خود تکیه کنند. با بررسی ادبیات علمی دربارهCRM ، این تحقیق مدلی را که می تواند برای تولید فعالیت های حفظ مشتری و بازاریابی در بانکداری شخصی استفاده شود، ارائه می دهد که شامل بررسی تحلیلی مشتریان و تولید اقداماتی در راستای نگهداری آن هاست و در آن تحلیلگران همچنین مجموعه ای از اقدامات شخصی سازی شده را برای حفظ مشتریان با استفاده از یکی از رویکردهای ارائه شده در این مقاله، با استفاده از یک سیستم توصیه گر با بهره گیری از عقاید و تجارب مشتریان ارائه خوهند داد.

کلیدواژه ها

عقیده مشتری, تجربه مشتری, سیستم توصیه گر, بانکداری شخصی, شخصی سازی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.