راه های تبلیغ عفاف وحجاب در فضای مجازی و اولویت دهی آن ها با رویکرد مدیریتی در استان خراسان شمالی

  • سال انتشار: 1398
  • محل انتشار: فصلنامه دانش انتظامی خراسان شمالی، دوره: 6، شماره: 23
  • کد COI اختصاصی: JR_KHS-6-23_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 65
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا نیکخواه فرخانی

دکتری مدیریت و استادیار دانشگاه بجنورد

زهرا جزندری

کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی

حسین جعفری

دکتری مدیریت راهبردی فرهنگی

چکیده

عفاف وحجاب، پرتویی از آفرینش الهی است که فلسفه وجودی آن حفظ مقام و ساحت مادی و معنوی زن و مرد و زمینه ساز رشد و کمال آن ها تا مراتب عالی انسانیت است. با گسترش سریع فناوری­های نوین و شبکه ­های ارتباطی متعدد و متنوع، چالش­ های جدیدی پیش روی مقوله حجاب وعفاف قرارگرفته است. از سویی ضعف آگاهی مخاطبین این شبکه ­ها  و بهره ­گیری نادرست از این ابزارها، زمینه آسیب پذیر شدن آن ها در مقوله عفاف وحجاب را فراهم نموده و از سویی عدم آشنایی متولیان حوزه عفاف و حجاب از مبانی تبلیغ در فضای مجازی و پتانسیل های آن، ایشان را به بهره­ گیری از شیوه­ های قدیمی و عموما غیر اثربخش محدود ساخته است. هدف از این تحقیق شناسایی راهکارهای تبلیغ عفاف وحجاب در فضای مجازی با رویکرد مدیریتی است و در این راستا از مجموع روش های کیفی و کمی جهت شناسایی راهکارها و رتبه­ بندی آن ها استفاده شده است. نتایج حاصل از این پژوهش بیانگر آن بود که راهکارهای تبلیغ عفاف وحجاب در فضای مجازی را می توان در قالب سه دسته راهکارهای مخاطب محور، تبلیغ محور و ساختارمحور دسته بندی نمود. همین طور نتایج حاصل از مدل تاپسیس بیان­گر آن بود که از میان حوزه­ های فوق الذکر به ترتیب راهکارهای مهندسی مخاطب، تبلیغ سبک زندگی و هماهنگی میان دستگاه های بالاسری از اولویت بالاتری برخوردار هستند. در نهایت به نظر می­ رسد با تدوین برنامه راهبردی جهت تبلیغ عفاف وحجاب و برخورداری این برنامه از ضمانت اجرایی لازم بتوان گام موثری جهت تبلیغ موثر این مهم در فضای مجازی برداشته و زمینه را برای تجمیع پتانسیل های مرتبط در این حوزه فراهم نمود.

کلیدواژه ها

عفاف, حجاب, فضای مجازی, تبلیغ, سبک زندگی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.