پیاده سازی مرکز عملیات امنیت به صورت نرم افزاری

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد لاهیجان
  • کد COI اختصاصی: LNCSE02_164
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2777
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی امیری

دانشجوی ارشد رشته امنیت اطلاعات

علیرضا نوروزی

دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهران

چکیده

در این مقاله به امکان سنجی و پیاده سازی یک مرکز عملیات امنیت نرم افزای 1می پردازیم. در این مرکز عملیات امنیت از سیستم تشخیص نفوذ تحت میزبان OSSECسیستم تشخیص و جلوگیری از نفوذ تحت شبکهSnortفایروالPFsenceسیستم تشخیص بات نتBothunter سیستم امنیتی کشف شبکهNmapو سیستم کشف آسیب پذیری های شبکهNessus استفاده می گردد. تمام سیستم های یاد شده را به نرم افزاری که وظیفه عملیات امنیت را بر عهدهدارد یعنی نرم افزارOSSIM متصل می نماییم. با توجه به این که سیستم های نرم افزاری مختلف که اهداف مختلفی در این مرکز دارند هر یک دارای قالب هشدار 2 خاص خود می باشند و هشدارهای خروجی آن ها با یکدیگر متفاوت می باشد، نرم افزار مرکز عملیات امنیت ما باید ابتدا هشدارها را به یک قالب مشترک تبدیل نماید و سپس همبسته سازی را بر روی هشدارها انجام دهد و در قالب گزارش هایی سطح بالا تمام تهدیدات موجود در شبکه را در اختیار عامل انسانی قرار دهد

کلیدواژه ها

SOC, Alert correlation, OSSIM, OSSEC, Snort, Pfsence, Bothunter, Nmap, Nessus

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.