مقایسه ای برمحاسبات ابری و محاسبات گرید

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مهندسی نرم افزار دانشگاه آزاد لاهیجان
  • کد COI اختصاصی: LNCSE02_151
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2550
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه علیجانی

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار

سعید صادقی مجرد

کارشناسی سخت افزار کامپیوتر

نسرین عرب

کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر نرم افزار

چکیده

حدود سی وسه سال ازبوجود آمدن اینترنت می گذرد و امروزه اینترنت بصورت بخشی اززندگی مردم درآمده است اما آیا به راستی امکانات که اینترنت دراختیار ما قرار میدهد فقط درفرستادن ایمیل و داشتن وبسایت خلاصه می شود. ایا اینترنت امکان استفاده ازمنابع سخت افزاری سیستم های دیگررا نیز به ما میدهد؟ پیشروان علوم کامپیوتر بهدنبال حل مشکلات محاسبات طولانی و پیچیده به این واقعیت پی برده بودند که کامپیوترها مانند مغز انسان معمولا ازبخش کوچکی از توانایی خود استفاده می کنند و اغلب اوقات به صورت غیرفعالند این تصور درذهن آنها بوجود آمد که اگر از منابع سخت افزاری این همه کامپیوتر غیرفعال استفاده شود و همه دریک کامپیوتر جمع شود چه دستگاه پرقدرتی بوجود خواهد امد و این به ایده اصلی تبدیل شد برای بوجود امدن شبکه هایی از کامپیوترهای غیرفعال که به اندازه کافی سریع باشند و با استفاده از نرم افهزار مناسب مدیریت شوند بنابراین نسلهای مختلفی از شبکه های محاسباتی از جمله شبکه های گریدو ابری بوجود آمدند.

کلیدواژه ها

محاسبات ابری، محاسبات گرید، محاسبات سودمند، معماری، مجازی سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.