ارائه روشی نوین برای افزایش طول عمر شبکه های مش بی سیم بمنظور ارتباط ایستگاه های پایه مخابراتی در نقاط کور
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: اولین همایش منطقهای کاربرد علوم برق و کامپیوتردر صنعت مخابرات
- کد COI اختصاصی: BGAZIAU01_018
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2396
نویسندگان
کارشناس ارشد مهندسی فناوری اطلاعات و ارتباطات – مخابرات امن – دانشگ
چکیده
شبکه مش بی سیم، شبکه ای چند جهشه متشکل از مسیریابها و کاربران مش می باشد که امکان یکپارچه کردن شبکه های بی سیم موجود، جهت ارائه سرویس با ویژگی های متنوع تر و بهتر را فراهم می آورد. مسیریاب ها بصورت خودکار به برقراری ارتباطبی سیم بین یکدیگر می پردازند، بنابراین در بسیاری موارد نیاز به اعمال مدیریت و صرف هزینه ی هنگفت برای راه اندازی شبکه وجود ندارد. از طرفی اینگونه از شبکه ها دارای قابلیت متصل کردن شبکه های ناهمگون به هم هستند و می توانند از استاندارد های متنوعی پشتیبانی کنند. در نتیجه گزینه مناسبی برای ارتباط با شبکه های سلولی تلفن همراه هستند. با توجه به اینکه امکان نصبایستگاه های پایه شبکه سلولی در هر نقطه ای وجود ندارد، و همچنین ممکن است در مکان های حفر نفت و یا در تونل، نقطه کور داشته باشیم، و نیز در نقاطی که تحت پوشش امواج رادیویی نیستند، به انرژی برق شهری دسترسی نداشته باشیم، لذا استفاده از شبکه مش بی سیمی که با باتری و انرژی خورشیدی کار می کند، برای ارتباط بین ایستگاه های پایه مفید خواهد بود. در این حالتاساسی ترین مشکل، اتمام سریع شارژ باتری ها و قطع شبکه است، لذا در این مقاله راهکاری برای افزایش طول عمر شبکه و استفاده بهینه از انرژی باتری گره ها پیشنهاد شده است که می تواند مدت زمان کارکرد شبکه را بسیار بالا ببرد. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که این روش کارایی بهتری نسبت به شیوه های متداول مسیریابی و ارسال اطلاعات در این نوع شبکه ها داردکلیدواژه ها
شبکه مش بی سیم، شبکه سلولی، طول عمر شبکه، مسیریابیمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.