بررسی چالش های آموزشی و درسی پساکرونا در مدارس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_1033
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 91
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فائزه قلی نژاد

آموزش و پرورش نازلو شهر ارومیه

چکیده

شیوع بیماری کرونا( کوید۱۹) همچنان در جهان و کشور ما جدی است و همین امر باعث تغییرات مختلف در نحوهی ارائه ی آموزشها شده است . در همین راستا برنامه ریزان آموزشی به فکر اجرای راهکارهای مناسب جهت اثربخشی آموزشی برای دانش آموزان هستند. به نظر می رسد بخش آموزشهای مجازی جزو لاینفک سیستم های آموزشی در سنوات آینده خواهد شد. چیزی که شرایط اجبار کرونا ظهور و بروز روزافزون .باعث استفادهی بیشتر آن شد و فرصتی به وجود آورد تا در آموزشهای سنتی بازنگری جدی بعمل آید تکنولوژی های آموزشی و فناوری های نوین ارتباطی و کاربرد آنها در آموزش مجازی و الکترونیکی ، آموزشهای سنتی را تحت تاثیر قرار داده و بعضا چالش های پیش روی آموزش سنتی را توانسته از میان بردارد. هرچند آموزش مجازی مزایای زیادی از جمله عدم محدود بودن به زمان و مکان، دسترس پذیری ، استفادهی آسان، صرفه جویی در هزینه ها، به روز بودن محتوا و جذابیت آن را به دنبال دارد، اما از سوی دیگر حذف محیط سنتی کلاس درس که در آن تعامل چهره به چهره معلمان با دانش آموزان را داشته ، اثرات ناخوشایندی می تواند داشته باشد.تحقیقات مختلفی در حوزهی آموزشهای مجازی و الکترونیکی صورت پذیرفته و نکته ی جالب توجه آن این است که دیدگاههای متفاوتی را از پژوهشگران شاهد هستیم . برخی محققان معتقدند: آموزش مجازی بدون در نظرگرفتن مولفه های اساسی یادگیری دانش آموزان، به جای کاربرد آموزشی ، صرفا استفادهی تبلیغاتی خواهد داشت . در محتوای تولید شدهی مجازی ، ناآگاهی افراد تولید کننده از چگونگی یادگیری دانش آموزان و همچنین سنخیت پایین فناوری به کار گرفته شده با سبک های یادگیری دانش آموزان.در مقاطع مختلف تحصیلی ، ممکن است به موفق نشدن آنها منجر شود

کلیدواژه ها

پساکرونا،چالش های آموزش،مدرسه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.