نقش مدیریت کلاس درس با روش های دانش آموز محور بر خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
- کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0696
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 227
نویسندگان
کارشناسی، مدیریت و برنامه ریزی آموزشی و درسی ، دانشگاه پیام نور لردگاناداره آموزش و پرورش شهرستان فلارد
چکیده
هدف اصلی این پژوهش ، بررسی نقش مدیریت کلاس درس با روش های دانش آموز محور بر خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان است . این پژوهش از روش مروری بهرهبرده و مقالات علمی و تحقیقات انجامشده در زمینه نقش مدیریت کلاس درس با روش های دانش آموز محور بر خودکارآمدی و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان را جمع آوری و تحلیل نموده است . نتایج پژوهش بیان می کند که مدیریت کلاس درس با تمرکز بر دانش آموزان می تواند به توانایی مدیریت اشتیاق و تعهد دانش آموزان در تعامل با محتوای درس کمک کند. این توانایی به آنها در پیگیری اهداف تعلیم و تربیتی خود و تمرکز بر یادگیری موثر کمک می کند. مدیریت کلاس درس با تمرکز بر دانش آموزان می تواند به توسعه مهارتهای مدیریت زمان آنها کمک کند. این مهارتها شامل برنامه ریزی مطالعاتی ، تعیین اولویت ها، و بهرهوری در استفاده از زمان می شوند. مدیریت کلاس درس با تمرکز بر دانش آموزان می تواند به توسعه توانایی تعامل مثبت دانش آموزان در کلاس کمک کند. این توانایی به افزایش مشارکت فعال در کلاس، ارتباط مثبت با همکلاسان و معلمان، و ایجاد یک محیط آموزشی پویا منجر می شود. مدیریت کلاس درس با تمرکز بر دانش آموزان می تواند به توانایی انعطافپذیری در یادگیری آنها کمک کند. این توانایی به آنها در پذیرش تغییرات و تطابق با شرایط مختلف یادگیری کمک می کند. مدیریت کلاس درس با رویکرد دانش آموزمحور می تواند به بهبود مهارتهای تفکر انتقادی دانش آموزان کمک کند. این مهارتها شامل توانایی تحلیل و ارزیابی اطلاعات، ارائه دیدگاههای مستند و توانایی انجام تصمیم گیری های موثر می شوند. مشخص می شود که مدیریت کلاس درس با رویکرد دانش آموزمحور می تواند به بهبود عملکرد تحصیلی و توانایی های دانش آموزان در زمینه های مختلف کمک کند و به توانمندیشان در مواجهه با چالش های زندگی کمک کند.کلیدواژه ها
مدیریت کلاس درس، روش های دانش آموز محور، خودکارآمدی، پیشرفت تحصیلی ، دانش آموزانمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.