اقدام پژوهی : چگونه توانستیم میزان یادگیری دانش آموز را نسبت به جمع و تفریق فرآیندی بهبود ببخشیم ؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مطالعات کاربردی در فرآیندهای تعلیم و تربیت
  • کد COI اختصاصی: EBRCCONF03_0130
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 66
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا حاجی بابائی طاهری

کارشناسی آموزش ابتدائی ، دانشگاه فرهنگیان امام خمینی (ره)کاشان اداره آموزش و پرورش شهرستان آران و بیدگل ، آموزشگاه دخترانه لاجوردی کاشان

فاطمه حسنی

کارشناسی ، آموزش ابتدایی ، دانشگاه فرهنگیان امام خمینی (ره)کاشان ۲اداره آموزش و پرورش شهرستان کاشان، آموزشگاه دخترانه لاجوردی کاشان

چکیده

هدف از این پژوهش این است که ، میزان یادگیری دانش آموز را نسبت به جمع و تفریق فرآیندی بهبود بخشیم . آزمودنی ما، کوثر پایه ی سوم است که تا به الان روند رشد طبیعی را داشته است . او تا به الان تکرار پایه نداشته در هیچ یک از دروس به جز ریاضی پایه ی دوم، با مشکلی مواجه نبوده است . به نظر میرسد کوثر کمی از اختلال توجه و تمرکز رنج میبرد. بیشتر اختلال او نیز به فضای مجازی بر می گردد زیرا از کلاس اول تا به الان در فضای مجازی درس میخواند. در این راستا برای پاسخ به مشکل دانش آموز، به افزایش دقت و تقویت تمرکز او پرداختیم . اطلاعات جمع آوری شده در این پژوهش توسط مصاحبه با معلم سال قبل و والدین دانش آموز، بررسی عملکرد او در حین کار و همچنین گردآوری مطالعات علمی انجام شد. به علت همه گیری بیماری کرونا و در پی آن تعطیلی مدارس، ما به صورت حضوری با انجام تمرینات و بازی ها، مسائل مربوط به جمع و تفریق فرآیندی ریاضی با دانش آموز کار کردیم . برای پاسخ به سوالات پژوهش از راهبردهای فعال، تقویت دست ورزی ، استفاده از بازی ، تقویت تمرکز، تمرین و تکرار، تکنیک آموزش انفرادی استفاده شد که هر کدام برای خود، دارای روش های گوناگونی نیز بود، سپس به توصیف روش های آن نیز پرداختیم . همچنین برقراری رابطه ی دوستانه با کوثر حس اعتماد به نفس او را بالا برده و مشکل او با آهنگ نسبتا خوبی رو به بهبودی حرکت کرد و نتیجه ی رضایت بخش او قابل مشاهده بود.

کلیدواژه ها

جمع و تفریق فرآیندی ، ریاضی ، اختلال یادگیری ، توجه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.