طراحی و تبیین مدل شایستگی معلمان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
- کد COI اختصاصی: RTCONFE06_233
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 153
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی دانشگاه کردستان
چکیده
نظام آموزش و پرورش بنا به ضرورت تغییرات اجتماعی یکی از سازمانهای پیچیده و بزرگ اجتماعی در هر کشوری محسوب می شود و با رشد و توسعه اجتماعی و فرهنگی و اقتصادی پیوندی ناگسستنی دارد و به تدریج از یک حالت ساده ابتدایی به یک حالت پیچیده درآمده است . ثمربخشی این نظام از یک سو، تبدیل انسانهایی مستعد سالم ، بالنده، متعادل و رشد یافته است و از سوی تامین کننده نیازهای نیروی انسانی جامعه دربخش های متفاوت فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی است . امروز به دلیل گسترش علوم و تجارب بشری و توسعه فن آوری و پیشرفتهای صنعتی ، گرایش به سازمانهای آموزش و پرورش امری فراگیر و جهانی شده است . به حدی که یکی از شاخص های مهم رشد هر جامعه را وسعت دامنه وظایفی می دانند که نظام آموزش و پرورش آن به عهده گرفته است . اهمیت روز افزون آموزش و پرورش سبب شده است که دولت ها، سعی کنند با اتخاذ سیاستهای بخردانه ، به ارتقای این سازمان در جوامع خود بپردازند؛ یکی از این موارد توسعه منابع انسانی بالاخص معلمان می باشد. امروزه با افزایش درک سازمانها از اهمیت یادگیری مداوم و نقش آن در کاهش وقایع نامطلوب و افزایش بهره وری منابع انسانی موضوع توسعه منابع انسانی به صورت فزایندهای اهمیت یافته است . تغییرات فزاینده و سریع فناوری موجب منسوخ شدن دانش ، مهارت و تواناییهای کارکنان شده است . در نتیجه سازمانها و کارکنان همواره درصدد توسعه و ارتقای دانش ، مهارت و تواناییهای خود هستند. در این راستا سازمانها به توسعه و توانمندسازیکارکنان خود توجه زیادی مبذول کردهاند. در این تحقیق از ۱۷ معلم مصاحبه به عمل آمده وبا رویکرد گرندد تئوری در نرم افزار مکس کیودا تحلیل انجام شده است .کلیدواژه ها
مدل شایستگی معلمان، خودباوری، معرفت شناسیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.