بررسی تاثیر شیوه های مدیریت آموزشی مدیران مدارس ابتدایی شهرستان دورود بر اشتیاق و عملکرد تحصیلی در کلاس درس مجازی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوری های نوین در تعلیم و تربیت، روانشناسی و مشاوره ایران
- کد COI اختصاصی: RTCONFE06_158
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 162
نویسندگان
دانشجوی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان اندیمشک
دانشجوی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان اندیمشک
دانشجوی رشته آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان اندیمشک
چکیده
مشکلات مدیریت کلاس ها و مدرسه در دوران کرونا و محیط مجازی یکی از چالش های بزرگ مدارس درچند سال تحصیلی اخیر بوده که تاثیرات قابل توجهی بر اشتیاق و عملکرد تحصیلی دانش آموزان داشته است (رضایی ، ۱۳۹۹). در حالی که فضای آموزشی مجازی برای دستیابی به امکانات و منابع آموزشی گسترده و قابلیت دسترسی آسان برای دانش آموزان را فراهم می کند، نحوه مدیریت این فضا و ارتباط بین مدیران و دانش آموزان می تواند اثر مستقیمی بر اشتیاق و عملکرد آنها در محیط آموزشی مجازی داشته باشد. بنابراین ، مشکلات و چالش های مرتبط با نظام مدیریت آموزشی در محیط آموزشی مجازی، شامل نقص ها در طراحی سیستم مدیریت آموزشی ، کمبود برنامه ریزی و سازماندهی موثر در فضای آموزشی مجازی و ناکارآمدی روشهای ارتباطی و ارائه بازخورد، می تواند به تضعیف اشتیاق و عملکرد تحصیلی دانش آموزان در محیط آموزشی مجازی منجر گردد. در این پژوهش بنا داریم تا با بررسی تاثیر شیوه های مدیریت آموزشی بر اشتیاق و عملکرد تحصیلی دانش آموزان ابتدایی بتوانی شیوه های موثر و بهتری را برای این کلاس ها ارائه کنیمکلیدواژه ها
مدیریت آموزشی ، اشتیاق تحصیلی ، عملکرد تحصیلی ، کلاس درس مجازیمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.