بررسی جایگاه سطح سواد خانواده ها در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم انسانی، مدیریت و کارافرینی ایران
  • کد COI اختصاصی: EMCONF10_310
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 105
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آمنه مالمیر

استادیار گروه مدیریت ، واحد فراهان، دانشگاه آزاد اسلامی ، فراهان، ایران

لیلا حسنی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان

فرزانه مهدوی هزاوه

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد فراهان

چکیده

هدف از انجام این پژوهش بررسی جایگاه سطح سواد خانواده ها در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان است .خانواده به عنوان اساسی ترین و کوچک ترین نهاد اجتماعی در تمام جوامع جایگاه بالایی در تربیت و آموزش کودکان به عهده دارد البته نباید این موضوع را فراموش کنیم که عوامل زیا دی در این زمینه تاثیرگذار هستند که در ارتباط با این موضوعو در بین عوامل مختلفی که وجوددارد یکی از مهم ترین آن ها را می توان سطح سواد والدین نام برد. حال که امروزه با وجود ویروس کرونا نه تنها از این جایگاه کاسته نشده است بلکه ارزش آن نیز بیشتر شده است . یاف ته های این مقاله حاکی از آن است که هر چقدر والدین سطح سواد و تحصیلات بالایی با وجود متغیربودن رشته های تحصیلی که آنها دارند نسبت به والدین بی سواد می توانند بیشتر در امر آموزش کمک رسان فرزندان خود باشند و در نتیجه باعث پیشرفت تحصیلی آنها شوند که یکی از این تاثیرات امروزه با آمدن ویروس کرونا نمایان تر شد البته این امر همیشکی و ثابت نیست ولی در این زمینه تاثیرگذار است . نتیجه ی کلی که از این مقاله گرفته شده است نشان می دهد که والدینی که سطح سواد بالایی دارند به علت آشنایی با محیط آموزشی که دارند بیشتر می توانند با مشکلات و موانع یادگیری دانش آموزان انس پیدا کنند و با راه حل های مناسب برای رفع آن اقدام کنند و همچنین والدین باسواد با روش های مناسب آموزش و رفتار با کودکان بیشتر آشنا هستند و این خود می تواند در این راه کمک رسان آن ها باشد.

کلیدواژه ها

سواد والدین ، تحصیلات، پیشرفت تحصیلی دانش آموزان.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.