استفاده از مدل کانو به منظور شناسایی نیازهای مصرف کنندگان و ارتقاء شبکه ی توزیع
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفدهمین کنفرانس سراسری شبکه های توزیع نیروی برق
- کد COI اختصاصی: EPDC17_114
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1256
نویسندگان
دانشگاه تربیت مدرس
دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
امروز شناسه نیاز مصرف کنندهها نقش بسزایی در ارائه سرویس به مشتری پا میکند. دیگر این مفهوم که برای رضایت مشتری تنها افزایش سطح سرویس کافی خواهد بود در حال منسوخ شدن است. مشتری کیفیت را تعریف میکند و سازمانها چارهای جز این ندارد که کیفیت را از دریچه دید مشتری بنگرد. امروز دیگر کیفیت به مفهوم انطباق با استانداردها نیست بلکه میتوان آن را انطباق با خواست مشتری تعریف کرد. بنابراین باید به دنبال راهکارهایی برای شناسایی نیازها و خواستههای مصرفکننده بود تا براساس آن کیفیت و مشخصههای موجود در یک محصول را معین نمود. یکی از موارد مهم در صنعت برق کیفیت و قابلیت اطمینانی است که مصرفکننده دریافت میکند امروز ارائه کیفیت و قابلیت اطمینان دریافتی مصرفکننده بر اساس خواست او بیش از گذشته احساس میگردد. این مقاله برای شناسایی نیازهای مصرف کنندهها استفاده از مدل کانور را ، پیشنهاد میکند و در ادامه برای این که این خواستهها برای شرکتهای توزیع در رأیدهندگان سرویس قابل فهم باشد این خواستهها را به درخواستهای برای نصب ادوات مختلف نگاشت میکند و از طریق بهینه سازی این خواستها در کنار دیدگاه ارائه دهنده گان سرویس و هزینهها، سطح ارائه نیازهای مصرف کنندههای مختلف به صورت نیاز به نصب ادوات مختلف بیان میشود.کلیدواژه ها
بهینه سازی آرمانی، شبکه ی توزیع، مدل کانو، نیازهای مشتری، نیازهای فنیمقالات مرتبط جدید
- استفاده از اینترنت اشیا در بهبود مدیریت بار و افزایش کارایی شبکه های برق
- بهینه سازی توان در سیستم های چند هسته ای با استفاده از یادگیری تقویتی و تخصیص منابع
- بررسی مدارهای مجتمع آنالوگ کم مصرف برای کاربردهای پزشکی
- Physical Layer Security in ۵G Networks Using ArtificialInterference
- یک روش جدید در سیستم های توصیه گر برای پیش بینی سلیقه کاربران با استفاده ازالگوریتم بهینه سازی نهنگ
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.