بررسی اهمیت آموزش مهارت های مالی عملی به دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پانزدهمین همایش ملی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی در ایران
- کد COI اختصاصی: IICMO15_207
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 254
نویسندگان
کارشناسی آموزش ریاضی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی شیراز
کارشناسی آموزش ریاضی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی شیراز
کارشناسی آموزش ریاضی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی شیراز
کارشناسی آموزش ریاضی دانشگاه فرهنگیان پردیس شهید رجایی شیراز
چکیده
یکی از رویکردهای مهم در نظام برنامه درسی توجه به تربیت اقتصادی دانش آموزان است. اما نحوه پرداختن به نوع این تربیت هنوزبه طور کامل در برنامه های درسی دوره ابتدایی تبیین نشده است. در این مقاله، به آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان درسیستم های آموزشی پرداخته شده است. شواهد نشان می دهد که آموزش سواد مالی مبتنی بر سیستم های آموزشی می تواننددانش و نگرش مالی کودکان و نوجوانان را بهبود بخشند .با این حال، در کشور ما مطالعاتی که اثرات آموزش مالی را بر وضعیت مالیواقعی کودکان و نوجوانان ارزیابی می کند کمیاب است و به ندرت می توان این موضوع رو سنجید، بنابراین پایه این تحقیق بر مبنایاستانداردهای تعریف شده و تحقیقات انجام شده در کشورهای دیگر می باشد. یک روش امیدوارکننده برای آموزش سواد مالی بهکودکان و نوجوانان در دبستان و راهنمایی «یادگیری تجربی» است. دردانشگاه ها، تاکید بر تمرکز روی یادگیری بر اساس "رویدادها و تجربیات زندگی" می باشد. یافته های این مقاله برای طراحی برنامه آموزشی سواد مالی در مدارس موثر هستند.کلیدواژه ها
سواد مالی ، آموزش سواد مالی در مدرسه ، سواد مالی در سیستم های آموزشیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.