اندازه گیری و آنالیز سطوح ارتعاشی ناشی از حمل و نقل برای دو نوع کامیون حامل میوه با سیستم تعلیق فولادی و کیسه بادی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون
- کد COI اختصاصی: NCAMEM07_396
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1273
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا، ه
استادیار بخش مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
استادیار بخش مکانیک دانشگاه بوعلی همدان
استادیار بخش مکانیک ماشین های کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا، همدان
چکیده
اکثر محصولات کشاورزی در کشور، از محل تولید تا بازار فروش به وسیله کامیون حمل و نقل می شوند. ارتعاشات نتشی از حمل و نقل اثر قابل توجهی بر روی میزان صدمات وارد بر محصولات کشاورزی ماند میوه و سبزیجات دارد. سطوح ارتعاشی که در طی حمل و نقل رخ خواهد داد به مشخصه های وسیله نقلیه (سرعت پیشروی و سیستم تعلیق)، مشخصه های جاده و ویژگی های مکانیکی محصول بستگی دارد. برای اندازه گیری سطوح اترعاش کامیون حامل میوه، از دو کامیون مرسوم مورد استفاده در ایران، بنز 808 (خاور) مجهز به سیستم تعلیق فنر- تخت و بنز آتگو 2528 مجهز به سیستم تعلیق فنر- بادی استفاده شد. داده های ارتعاش با استفاده از سنسور شتاب سنج 3 محوره که درون بسته بندی جعبه های 12 کیلویی به ابعاد 21*29*41 سانتی متر تعبیه شده بود، ثبت شد و به صورت تابع PSD یا تابع چگالی طیفی توان آنالیز شد. نتایج نشان داد که در جاده اتوبان سرعت 60km/h، برای کامیون فنر-تخت مقدار پیک PSD و 0/176g2/hz و مقدار RMS شتاب 1/22m/s2 و برای کامیون فنر- بادی به ترتیب 0/0637g2/hz و 0/560m/s2 در جهت عمودی بدست آمد. همچنین مشخص شد، سطح نمودار PSD، در جاده مورد آزمایش د رکامیون مجهز به سیستم تعلیق فنر-تخت بالاتر از کامیون مجهز به سیستم تعلیق فنر- بادی بود. و با یررسی تاثیر سرعت بر سطوح ارتعاش مشخص شد که با افزایش سرعت از 20km/h تا 80km/h، سطوح نمودار PSD روند افزایشی دارد.کلیدواژه ها
ارتعاش، جاده، حمل و نقل، سیستم تعلیق، میوهمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.