ارائه مدلی برای ایجاد قابلیت های پویا برای تحول دیجیتال مورد مطالعه: بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: دانشنامه تحول دیجیتال، دوره: 2، شماره: 3
  • کد COI اختصاصی: JR_DTJ-2-3_004
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 88
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سید مصطفی حسینی

گروه مدیریت دانشگاه بیت المللی امام رضا علیه السلام، مشهد، ایران

حسین رحمان سرشت

دانشکده مدیریت و جسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

چکیده

تحول دیجیتال مفهوم جدیدی است که با محوریت استفاده از فن آوری های جدید دیجیتالی مانند فناوری های تلفن همراه، هوش مصنوعی، رایانش ابری، بلاکچین و اینترنت اشیا تعریف شده تا بتواند پیشرفت های عمده ای برای کسب و کارها در جهت بهبود تجربه مشتری، ساده سازی عملیات یا ایجاد مدل های جدید کسب و کار ایجاد کند. این تحقیق بررسی می کند که چگونه شرکت ها قابلیت های پویایی را برای تحول دیجیتالی ایجاد می کنند. این تحقیق با استفاده از روش مدلسازی معادلات ساختاری به ارائه مدلی برای ایجاد قابلیت های پویا برای تحول دیجیتال در بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی می پردازد. نتایج تحقیق نشان می دهد ایجاد سه گروه از قابلیت های پویا زمینه را برای تحول دیجیتال سازمان فراهم می آورد. الف) قابلیت های پویش دیجیتال شامل: (۱) پیش آهنگی دیجیتال، (۲) برنامه ریزی سناریوی دیجیتال و (۳) ایجاد تفکر دیجیتال. ب) قابلیت های اکتساب دیجیتال شامل: (۱) چابکی استراتژیک، (۲) نمونه سازی سریع و (۳) ایجاد تعادل در پورتفوی دیجیتال و ج) قابلیت های تحول دیجیتال شامل: (۱) حرکت در اکوسیستم های نوآوری، (۲) طراحی مجدد ساختارهای داخلی و (۳) بهبود بلوغ دیجیتالی کارکنان

کلیدواژه ها

"تحول دیجیتال", "قابلیت های پویا", "مدلسازی معادلات ساختاری", " نوسازی استراتژی"

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.