شناسائی مولفه های مدل بانکداری جامع با تاکید بر مدل بانکداری شرکتی پویا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت و اقتصاد در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF08_383
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 275
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی بیات

دانشآموخته دکترای مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، تهران،

احمد سرداری

دانشیار و عضو هیات علمی دانشگاه شاهد، تهران،

ناصر آزاد

گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب، تهران،

عبداله نعامی

گروه مدیریت بازرگانی، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران جنوب، تهران،

چکیده

در پژوهش حاضر مولفه های بانکداری جامع شناسائی گردد، به این منظور از روش تحقیق کیفی استفاده شده است. در این پژوهش ابتدا پژوهشهای قبلی موجود در پایگاه علمی ساینس دایرکت که بعد از سال ۲۰۱۷ منتشر شده است، مورد بررسی قرار گرفت، همچنین با استفاده از اطلاعات مندرج در ۲۷ بانک ایرانی به مشاهده فعالیت در زمینه بانکداری شرکتی این بانکها پرداخته شد و سپس با استفاده از نظرخبرگان ساختار سازمانی در بانکداری نسبت به شناسائی مولفه های بانکداری جامع و ارتباط آن با بانکداری شرکتی اقدام شد. در این خصوص با استفاده از یک پنل خبرگان ۶ نفره، بعد از تعداد ۳ عدد مصاحبه با خبرگان ساختار سازمانی در بانکداری، شناسائی مولفه ها به اشباع نظری رسید. به این ترتیب تعداد ۲۴ مولفه از روش بررسیادبیات و تعداد ۴۱ مولفه نیز از روش مصاحبه باخ۴برگان به دست آمد، که پس از حذف تعداد ۱۶ مولفه مشترک بین دو روش پژوهش،نهایتا تعداد ۴۹ مولفه در زمینه بانکداری جامع شناسائی شد، با اخذ نظر پنل خبرگان پژوهش، پس ازک۴دگذاری باز ، کدگذاری محوری ونهایتا کد گذاری انتخابی تعداد ۱۲ مولفه در مرحله غربالگری به عنوان متغیرهای نهایی بانکداری جامع شناسائی شد، که شامل بانکداری شرکتی، بانکداری اختصاصی، بانکداریخ۴رد، بانکداری الکترونیکی، تامین سرمایه، صرافی، لیزینگ، بیمه، صندوقهای سرمایه گذاری مشترک، خدمات کارگزاری، بانکداری سرمایهگذاری و شرکتهای اعتبارسنجی می باشد. برای سنجش قابلیت اعتماد (پایایی) بخش کیفی مدل از آلفای کریپندورف و بابت اعتبار (روایی) بخش کیفی از اعتبارمحتوا استفاده شده است.

کلیدواژه ها

بانکداری جامع، بانکداری شرکتی، پویایی، شناسائی مولفه، آلفای کریپندورف

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.