بررسی ( K M) در صنعت بیمه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت و اقتصاد در علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: SPCONF08_285
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 75
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسینعلی کلانتری

کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، کارشناس دعاوی و شکایات

مجتبی رجبی

فوق لیسانس مدیریت بازرگانی گرایش بیمه

چکیده

گذر از انقلاب صنعتی و ورود به هزاره جدید، موتور محرکه توسعه اقتصادی محدود به نیروی انسانی و نیروهای بیشتر نیست. مهم ترین نوع توسعه اقتصادی در عصر حاضر »دانش« است. دانش در معنای واقعی خود مجموعه ای از مهارت ها و قابلیت های انسانی است که با آگاهی از روش های تولید بهتر همراه است. به چنین اقتصادی، اقتصاد دانش محور می گویند. امروزه سازمان ها با حجم عظیمی از اطلاعات و دانش مواجه هستند که مدیریت صحیح و بهره برداری صحیح از آن به دردسر بزرگی برای این سازمان ها تبدیل شده است. همزمان با حرکت از اقتصاد مبتنی بر صنعت به سوی اقتصاد مبتنی بر دانش، منابع سازمان ها شکل تازه ای به خود گرفته اند و توجه سازمان ها از دارایی های مشهود به سمت دارایی های نامشهود معطوف شده است.مقاله حاضر با روش مروری - توصیفی و با هدف بررسی ( ( K M مدیریت دانش در صنعت بیمه و استفاده از منابع کتابخانه ای به رشته تحریر در آمده است. یافته های این مطالعه نشان می دهد که مدیریت دانش به عنوان فرآیند تولید، توزیع، استفاده و مدیریت اطلاعات یک سازمان تعریف می شود. هدف از فرآیند مدیریت دانش در صنعت بیمه، حفظ اطلاعات کارکنان و همچنین تجارب آنها در یک کسب و کار به منظور استفاده بهینه از آن دانش است. مدیریت صحیح دانش جمعی در سازمان بیمه مزایای قابل توجه زیادی را برای آنها به ارمغان می آورد. مزایای اجرای بهترین شیوه های فرآیند مدیریت دانش شامل توانایی کسب و کارها برای ایجاد و حفظ مزیت رقابتی در صنعت بیمه است. دارایی های دانش به استراتژی مدیریتی خود نیاز دارند زیرا منبع تجاری ارزشمندی هستند. به این ترتیب، استفاده کارآمد از دانش جمعی در صنعت بیمه باید اولویت اصلی کسب و کار باشد.

کلیدواژه ها

دانش ، مدیریت دانش ، مزایای مدیریت دانش ، اهمیت مدیریت دانش در صنعت بیمه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.