تاثیر بازاریابی دیجیتال بر ارتقای برند و رضایت مشتری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی مطالعات مدیریت و اقتصاد در علوم انسانی
- کد COI اختصاصی: SPCONF08_195
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 566
نویسندگان
دانشگاه آزاد فیروزکوه،تهران
چکیده
مطالعات اخیر نشان می دهد که سازمان های نوپا هنوز از تحول دیجیتال در بازار سود نمی برند و از نظر شایستگی های دیجیتالی از شرکت های بزرگتر عقب ماندهاند. این یافته ها با مطالعات انجام شده در بین شرکت های کوچک و استفاده آنها از فعالیت های بازاریابی دیجیتال مطابقت دارد. برای موفقیت در تجارت الکترونیک، باید استراتژی کسب و کار خود را با استفاده از تاکتیک های بازاریابی دیجیتال به طور موثر همراه کرد تا آگاهی از تجارت الکترونیکی افزایش یابد و مشتریان را برای خرید در فروشگاه های الکترونیکی ترغیب کرد. تاکتیک های بازاریابی دیجیتال نه تنها به عنوان استفاده از ارتباطات بازاریابی آنلاین، مانند بازاریابی موتورهای جستجو و بازاریابی رسانه های اجتماعی، بلکه به عنوان ارتباطات بازاریابی الکترونیکی مبتنی بر کمپین، مانند تبلیغات و استفاده از بنرها، تعریف می شود. تاکتیک های دیجیتال مارکتینگ خرید کوتاه مدت را تشویق می کنند و در افزایش سود قابل اندازه گیری هستند. اساسا، استراتژی بازاریابی الکترونیکی باید جهت گیری ثابتی را برای تاکتیک های بازاریابی دیجیتالی سازمان ها ارائه دهد تا در نهایت از اهداف کلی کسب و کار الکترونیکی که ارتقای برند و افزایش میزان رضایت مشتری است پشتیبانی کند. لذا در این پژوهش تاثیر بازاریابی دیجیتال بر ارتقای برند و افزایش رضایت مشتری مورد بررسی قرار گرفته است.کلیدواژه ها
بازاریابی دیجیتال، رضایت مشتری، ارتقای برندمقالات مرتبط جدید
- زیست مدرن و عوامل منفی تغییر ارزش های اخلاقی از دیدگاه اسلام (مبتنی بر آرای آیت الله جوادی آملی)
- تحلیل مولفه های دگرگونی نامطلوب نظام ارزشی در منظومه تفکر اسلامی
- تحلیل زبان شناختی خطبه حضرت خدیجه (س) «مطالعه موردی خطبه ازدواج خدیجه (س) با پیامبر اکرم (ص)»
- چالش های شکاف نسلی در عصر دیجیتال و راهکارهای جبرانی آن
- واکاوی ترجمه بینانشانه ای تصاویر نوشتار در صور الکواکب عبدالرحمن صوفی (مطالعه موردی صورت های فلکی انسانی)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.