بررسی تجارت و مالیه بین المللی وسیعتر از صرف زمان جریانات نقدی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تجارت جهانی، اقتصاد، دارایی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MWTCONF14_009
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد صیادی

دانش آموخته کارشناسی ارشد حسابداری،دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی،دانشگاه شهید چمران اهواز،ایران

چکیده

بررسی تجارت و مالیه بین المللی وسیعتر از صرف زمان جریانات نقدی بررسی میشود واحد تجاری برای بدست آوردن سود بیشتراغلب در بیش از یک منطقه به امر تجارت اشتغال مدیریت اطلاعات سیستم لذا برای عرضه محصولات خود در بازار مختلف موسسه حسابداری به بازار تولید بودجه تشخیص شرایط عرضه اقدام به تاسیس واحدهایی می نمایند که به طور کلی،شعبه به واحدی اطلاق می شود که در محلی دور از محل مرکز اصلی شرکت که از این واقع گردیده و به نگهداری و فروش کالاها و ارایه خدمات و وصول مطالبات از مشتریان مبادرت می ورزد. توسعه فواید کامل حمایتی تولید خود برای سنجش متغییر صورتهای مالی موسسه از۸) امتیازهای متعلق به هر موسسه استفاده می شود. بررسی سود حسابداری بر ارائه صورتهای مالی موسسه که از سود از سال های ۱۳۹۸-۱۴۰۲ مربوط به ۸ موسسه تصمیم گیره اقتصادی آگاهانه است.صاحبان سرمایه برای افزایش اثربخشی برنامه ریزی،باید توانایی پیش بینی صحیح و مستمر خود را که لازمه آن است بهبود بخشد اینکه مهره اساسی و کلیدی در تصمیم گیری،استفاده کنندگان درون سازمانی وبرون سازمانی هستند از اهمیت خاص برخوردار است. موسسه حسابداری رفتار مدیریت در تولید بنابراین تصمیمی کارا واثر بخش خواهد بود که بر پایه پیش بینی های صحیح استوار باشد.یکی از این پیامدها پیش بینی سوداست که باید اطلاعاتی منطقی قابل اتکا وبه هنگام را فراهم آورد ونیز قابل فهم ومرتبط باشد. اتخاذ به رویه های تشخیص عرضه موسسه مورد رسیدگی در معمول استفاده جریان پروژه پیش بینی های دقیق وبه هنگام موجب بهبود تصمیم گیری استفاده کنندگان از گزارش های حسابداری می شود..بین تجارت و مالیه بین المللی وسیعتر از صرف زمان جریانات نقدی رابطه معنا دار وجود دارد.

کلیدواژه ها

تقسیم سود،اطلاعات شرکت،فعالیت تجاری،مدیریت موسسه،اطلاعات سیستم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.