بازاریابی عصبی و تکنیک ها و ابزارهای آن در یک دهه گذشته

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس بین المللی مکانیک، ساخت، صنایع و مهندسی عمران
  • کد COI اختصاصی: MMICONF14_007
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 193
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی دوست محمدی

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت ایران

چکیده

بازاریابی عصبی به یک موضوع اصلی بازاریابی در اقتصاد جدید جهانی تبدیل شده است. اصطلاح بازاریابی عصبی ترکیبی از علوم اعصاب و بازاریابی و روانشناسی است. این مفهوم جدید، بینش های تازه و تکنیک های قدرتمندی را در تحقیقات بازاریابی، به ویژه در مورد تجزیه و تحلیل مصرف کننده گان ارائه می کند. مفهوم اصلی بازاریابی عصبی به شدت با فعالیت های مغز، درک ضمیر ناخودآگاه مصرف کنندگان، توضیح ترجیحات، انگیزه ها و انتظارات آنها و پیش بینی رفتارشان مرتبط است. بازاریابی عصبی جایگزین روش های بازاریابی سنتی نیست، بلکه مکمل آن و برای ارائه بینش های منحصر به فرد در زمینه بازاریابی است. در این تحقیق با توجه بر حوزه رو به رشد بازاریابی عصبی به توضیح مفاهیم اساسی بازاریابی عصبی بگونه ای که سودمندی استفاده آن در بازاریابی نشان داده شود می پردازیم. بنابراین، با این بررسی تلاش می شود تا با روش های علمی، به دنبال راهی برای ارائه خدمات بهتر و کارآمدتری به مصرف کنندگان بوده و این موضوع که مصرف کنندگان در مواجهه با کمپین های بازاریابی چه پاسخی می دهند را درک کنیم. در ادامه این تحقیق، مروری بر مطالعات قبلی که از تکنیک های بازاریابی عصبی در زمینه های مختلف تحقیقاتی استفاده کرده اند خواهیم داشت، که نتایج آنها نشان می دهد بیشتر مطالعات در بازاریابی عصبی بر روی کاربردهای تجاری متمرکز شده است. همچنین نتایجی در مورد استفاده از تکنیک های بازاریابی عصبی و پیامدهای آنها برای تحقیقات بازاریابی و پیشنهادی برای مطالعات آینده در این زمینه ارائه خواهد شد.

کلیدواژه ها

بازاریابی عصبی، علوم اعصاب، تکنیک های بازایابی عصبی، رفتار مصرف کننده

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.