الگوریتم بهینه سازی دوگانه برای جایابی تولیدات پراکنده با در نظر گرفتن ماکزیمم ظرفیت مجاز تولیدات پراکنده
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: بیست و هفتمین کنفرانس بین المللی برق
- کد COI اختصاصی: PSC27_297
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1000
نویسندگان
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
چکیده
تولیدات پراکتده به منظور کاهش تلفات، بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش پیک بار به شبکه متصل می شوند. تعین مکان و اندازه ی تولیدات پراکتده نقش مهمی در کاهش تلفات دارد و در صورت عدم انتخاب درست ظرفیت ومکان بهینه تولیدات پراکند ه، مشکلات زیادی از جمله افزایش انحراف ولتاژ، افزایش تلفات و غیره به وجود می آید. در این مقاله از الگوریتم بهینه سازیPSOدوگانه جدید برای تعیین همزمان مکان و ماکزیمم اندازه مجاز تولیدات پراکنده استفاده شده است . در این مقاله توربین های بادی به عنوان تولیدات پراکنده در نظر گرفته شده اند.جایابی با هدف کاهش تلفات و ارضا شدنمحدودیت هایی مانند ولتاژ باس ها و بارگذاری خطوطانجام شده است. در الگوریتمPSOدوگانه معرفی شده در هر تکرار دو مرحله وجود دارد. در مرحله اول مکانبهینه به عنوان متغییر کنترلی تعیین می شود و در مرحله دومتابع هدف از میان سناریوهای مختلفی که بر اساس تعداد و ظرفیت تولید پراکنده تولید شده اند تعیین می گردد . روش پیشنهادی بر روی شبکه توزیع 84 باس استانداردIEEE اعمال شده استکلیدواژه ها
تولید پراکنده DG)کاهش تلفات، شبکه توزیع، جایگذاری تولیدات پراکندهمقالات مرتبط جدید
- کاشت یون در نیمه رساناها: تاریخچه، فرایند، اثرات، کاربردها، چالش ها
- تخمین نفوذ مس در نوارهای لبه ای با استفاده از شبکه های عصبی عمیق
- آینده ی تولید غذا با اینترنت اشیاء
- پیشرفتهای نوین در یکپارچه سازی فرآیند دوقطبی در فناوری های میکروالکترونیک
- آخرین پیشرفتها در فناوری کاشت یون در سیلیکون کاربید و گالیوم نیترید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.