چگونه توانستم آداب صحیح برخورد با مواد دور ریختنی را در دانش آموزان کلاس چهارم ایجاد کنم؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
- کد COI اختصاصی: SEDCONF01_0236
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 323
نویسندگان
کارشناس ارشد مشاوره خانواده
چکیده
مطالعات نشان می دهد دفع مواد زاید مدیریت نشده، دلیل اصلی مشکلات زیست محیطی است. یک برنامه ی مدیریتی موثر برای کنترل مواد زاید، شامل تولید کمتر، استفاده ی مجدد از زباله ها و مواد بازیافتی است. در این میان دانش آموزان، نقشی سازنده در خصوص مشارکت در چنین برنامه ی مدیریتی ای دارند. زیرا آن ها در آینده مسئول حفاظت از این سیاره هستند. آموزش یک عنصر حیاتی برای افزایش مشارکت دانش آموزان در رابطه با حفاظت محیط زیست آن ها است. یکی از روش هایی که به حفظ محیط زیست کمک می کند و خلاقیت فکری و هنری دانش آموزان را تقویت می کند و صرفه جویی در مدیریت هزینه را فرهم می آورد، استفاده مجدد از وسایل دور ریختنی در تهیه ی وسایل مورد نیاز است. به دانش آموزان مطالبی در خصوص انواع زباله ها و تفکیک آن ها به و بازیافت زباله ها آموزش داده شد و همچنین در ادامه آموزش هایی در طول سال به دانش آموزان داده شد تا با انواع وسایل دور ریختنی آشنا شوند و با استفاده از خلاقیت خودشان وسایل مورد نیاز خود را با استفاده از مواد دور ریختنی بسازند. ترویج فرهنگ استفاده از مواد دور ریختنی، باعث می شود که دانش آموزان هم تولید زباله ها را کمتر کنند، در هنگام دور ریختن زباله ها به تفکیک آن ها توجه کنند و از سوی دیگر برای کاهش در هزینه ها و حفظ محیط زیست از این وسایل دور ریختنی استفاده کنند.کلیدواژه ها
دور ریختنی، زباله، محیط زیستمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.