بررسی اهداف، ضرورت ها و چالش های ایجاد مدارس هوشمند

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
  • کد COI اختصاصی: SEDCONF01_0044
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 327
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اشکان قلی زاده قلعه عزیز

آموزگار ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان شوط

مهران قلی زاده قلعه عزیز

دبیر هنر آموزش و پرورش شهرستان شوط

عزیز فیضی

دبیر ادبیات آموزش و پرورش شهرستان شوط

آرش صلاحی

دبیر هنر آموزش و پرورش شهرستان پلدشت

علی شهاب

دبیر هنر آموزش و پرورش شهرستان ماکو

سعید آقازاده

دبیر هنر آموزش و پرورش شهرستان قره ضیاالدین

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی اهداف، ضرورتها و چالش های ایجاد مدارس هوشمند می باشد. نوع تحقیق بر اساس اهداف تحقیق، کاربردی و شیوه بررسی بر اساس طرح تحقیق، توصیفی- تحلیلی انتخاب گردید. همچنین برای جمع آوری اطلاعات و داده های پژوهش از شیوه مطالعه منابع کتابخانه ای که شامل اسناد و مدارک رسمی آموزشی، نتایج تحقیقات و مطالعات تطبیقی است، استفاده شده است. فناوری اطلاعات و ارتباطات یکی از موضوعات مهم و بحث انگیز در دنیای امروز است که بسیاری از جوانب زندگی از جمله نظام های آموزشی را در بر گرفته است. در واقع نظام آموزشی هر کشور جهت همگام شدن با توسعه جهانی و رو به پیشرفت باید بتواند علاوه بر همانند کردن خود با تحولات جامعه امروزی چشم اندازها و تغییرات آینده را پیش بینی و آن را در جهت ایجاد تحولات مطلوب در آینده هدایت کنند. در این راستا مدارس هوشمند را به عنوان مناسب ترین الگو برای توسعه فناوری اطلاعات در امر آموزش و پرورش می توان توصیه نمود. مدارس هوشمند به آن گروه از واحدهای آموزشی اطلاق می گردد که با استفاده از یادگیری الکترونیکی به صورت حضوری و با حفظ فضای فیزیکی مدرسه، معلم، دانش آموز و با برخورداری از نظام آموزشی هوشمند و با رویکردی تلفیقی و جامع نسبت به ارائه خدمات آموزشی و پرورشی به دانش آموزان تلاش می کند.

کلیدواژه ها

آموزش و پرورش، مدارس هوشمند، یادگیری، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.