اولویت بندی ابعاد مدیریت ارتباط بامشتری در نظام بانکی با رویکرد معماری سرویس گرا
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی
- کد COI اختصاصی: IBSM04_108
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1913
نویسندگان
استادیار گروه مدیریت صنعتی دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آزاد اس
کارشناس ارشد گروه مدیریت اجرایی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه آ
کارشناس ارشدگروه مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه علوم و تحقیقات یز
چکیده
امروزه، مدیریت ارتباط با مشتری از رویکردهای مهم در کسب وکار و به عنوان یک ضرورت راهبردی در موسسات مالی و بانکهامورد توجه قرار گرفته است. مدیریت ارتباط با مشتری راهکاری کسب وکار محور است که برای ادغام پیوسته و بهینه سازی فرآیندهای کسب وکار و خدمات با هدف افزایش چالاکی و انطباق پذیری با محیط متلاطم، بهبود عملکرد، ابقای مزایای رقابتی، و نهایتا ایجاد ارزش ها ی کسب وکار و نیل به اهداف کسب وکار مورد استفاده قرار می گیرد. ارائه ی نسل جدیدی از CRM براساس معماری سرویس گرا می تواند هدف کاربردهای کسب وکار سرویس گرا )خدمات محور( را مرتفع سازد و توانایی سیستم ها ی CRM را در محیط عملیاتی جهت پاسخگویی به متقاضیان را ارتقا بخشد. در این پژوهش به اولویت بندی عوامل اثرگذار بر مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر معماری سرویس گرا پرداخته و ابعاد مدیریت ارتباط با مشتری و شاخص ها ی معماری سرویس گرا از منابع موجود، مقالات و تحقیقات استخراج گردید. پراولویت ترین این ابعاد با استفاده از روش TOPSIS از مجموعه روش های تصمیم گیری چندمعیاره گروهی (MADM) شناسایی و معرفی شد. در این پژوهش بانک صادرات ایران به عنوان یکی از بانک های نیمه خصوصی به عنوان مورد مطالعه انتخاب شد و تحلیل ها بر اساس نظر و قضاوت خبرگان این بانک مورد تحلیل قرار گرفتکلیدواژه ها
مدیریت ارتباط با مشتری، معماری سرویس گرا، تصمیم گیری چند معیاره، TOPSISمقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر ذهنیت رقابتی بر عملکرد شرکت های کوچک و متوسط با نقش تعدیل گری رشد کسب و کار (مطالعه موردی : شرکتهای فعال در شهرک بین المللی صنعتی آذربایجان شرقی)
- تاثیر آگاهی شغلی بر پیشرفت تحصیل
- کسب مزیت رقابتی پایدار از طریق منابع انسانی در سیستم بانکداری(مطالعه موردی بانک شهر شعبات استان تهران)
- مروری بر نقش فروش و تبلیغات در رسانه های اجتماعی در برندسازی و افزایش فروش محصول
- ارایه الگویی برای بررسی قابلیت های بازاریابی در بازاریابی بین المللی با استفاده از روش فراترکیب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.