بررسی ارتباط میان تعالی سازمان و مدیریت ارتباط با مشتری در بانک ها

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی بازاریابی خدمات بانکی
  • کد COI اختصاصی: IBSM04_097
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1885
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نسترن حیدری

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج

حسین دمیرچی

کارشناس ارشد مدیریت اجرایی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران

چکیده

چکیده امروزه فناوری اطلاعات و ارتباطات به سرعت به پیش می تازد و جوامع را دچار تغییرات زیادی کرده است مشاغل ،مهارتها،فرهنگها،همه و همه تحت تاثیر فناوری قرار گرفته اند،بی شک تعالی سازمانها نیز سهم عمده ای در توسعه این فناوری ها داشته اند.تعالی سازمانی از جمله مفاهیمی بوده است که همواره سیستمهای کاری و سازمانی به دنبال آن بوده و رشد و ارتقای سطح یک سازمان در تمامی ابعاد مختلف آن را نشان می دهد.از اینرو دامنه گسترده ای را دربرگرفته و این خود موضوع را پیچیده تر می کند . مدیریت ارتباط با مشتری به مدیران سازمانها کمک می کند که مشتریان خود را حفظ کرده و با آنها ارتباطی سازنده برقرار می کند. تعالی سازمان به عنوان یکی از عوامل پنهان و زیرساختی برای استقرار سیستم های مدیریت و تکنولوژی شناخته شده است. مقاله حاضر با هدف بررسی نقش تعالی سازمان و ابعاد آن ) تمرکز بر مشتری،مشارکت کارکنان،تصمیم گیری ، بهبود مستمر( درسطح بانکهای ملت استان البرز در سال 1931 نگاشته شده است.جامعه آماری این پژوهش 181 نفر از کارکنان شعب بانک ملت استان البرز می باشد ؛ در این پژوهش برای اکتشاف عوامل و بسط گویه های پرسشنامه از روش تحلیل مولفه های اصلی ) PCA ( و روابط ساختاری ) LISREL (استفاده شده است.تحلیل داده با استفاده از تحلیل مسیر و مدل معادلات ساختاری،صورت گرفته شده است.یافته های پژوهش نشان میدهد که تعالی سازمان بر جنبههای مختلف مدیریت ارتباط با مشتری یعنی، مشتری،وفاداری مشتری ، جذب مشتری و تعامل با مشتری اثر مثبت ومعنی داری دارد.بار اساس آمار بیشتر اثر گذلری بر رضایت مشتری و در درجات بعدی وفاداری مشتری ، جذب مشتری و تعامل با مشتری قرار دارند

کلیدواژه ها

تعالی سازمان، مدیریت ارتباط با مشتری،معادلات ساختاری،بانک ملت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.