بررسی پتانسیل درمانی پری بیوتیک ها مقاله مروری

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FSS02_369
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 845
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی طیارزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه شهید باهنر کرمان

رحیمه عباسلو

دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرم

چکیده

عبارت پره بایوتیک توسط گیبسون و رابرفروید ] 6[ به عنوان مواد تشکیل دهنده غیر قابل هضم غذا که فواید خود بر میزبان را با تحریک انتخابی رشد و / یا فعالیت یک یا تعداد محدودی از باکتری های موجود در روده بزرگ تاثیر می گذارد. معرفی کرده اند. این تعریف همپوشانی بیشتر یا کمتری با تعریف رژیم غذایی فیبردار، به استثنای انتخابی خود را برای گونه های خاص است. این انتخاب برای بیفیدوباکترها نشان داده شده است، که ممکن است مصرف موادی مانند اینولین و فروکتوالیگوساکاریدها، الیگوساکاریدهای ترانس گالاکتوسیلات، و الیگوساکاریدهای سویا ترویج شده است. بر خلاف باکتری های پروبیوتیک، کربوهیدرات های پره بیوتیک در حین پخته شدن از بین نمی روند. پریبیوتیک ها به طور عمده از الیگوساکاریدها، مولکول قند سه تا شش زنجیره ای و فیبر محلول تشکیل شده است. الیگوساکاریدها در لایه غشاء موکوس و در گیاهان، بزاق، و شیر، که بیش از 131 ترکیب مختلف از الیگوساکاریدها در شیر انسان به تنهایی برای مبارزه با میکروبهای مضر و حمایت از میکروارگانیسم هایی که برای ] سلامتی نوزادان مفیدتر می باشد یافت می شود

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.