بررسی اثر پوشش دهی و پوشش ها در نگهداری قارچ خوراکی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: دومین سمینار ملی امنیت غذایی
- کد COI اختصاصی: FSS02_347
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2460
نویسندگان
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی، رووه علوم و ص
چکیده
قارچ در مقایسه با بیشتر سبزیجات به علت فعالیت های متابولیکی و محتوای آبی بالا، پس از برداشت مدت ماندگاری کوتاهی دارد. این مشخصه آن را برای فساد میکروبی و قهوه ای شدن آنزیمی مستعد می کند. استفاده از پوشش های خوراکی به عنوان یکی از راه های جلوگیری و کاهش دادن شدت تنفس در میوه جات و در نتیجه افزایش زمان ماندگاری و نگهداری آنها می تواند مطرح باشد. یکی از روش های نگهداری قارچ استفاده از پوشش خوراکی است که برای ایجاد ظاهر بهتر و حفاظت از غذا به کار می رود. در مورد قارچ، پوشش های آلوئوورا، صمغ تاراگاکانت، کیتوزان روغن آویشن، کیتوزان- - گلوکز، کیتوزان، صمغ آلژینات در پژوهش های مختلف مورد بررسی و استفاده قرار گرفته اند. در این پژوهش ها ویژگی های مختلف قارچ طی نگهداری نظیر رنگ، کیفیت شیمیایی، افت وزن و ... مطالعه شده اند. نتایج بررسی ها نشان داده است که پوشش دهی باعث افزایش مدت ماندگاری و حفظ کیفیت قارچ می شود.کلیدواژه ها
قارچ خوراکی، پوشش دهی، نگهداریمقالات مرتبط جدید
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.