بررسی رفتار لرزه ای قاب فولادی مجهز به ستونهای فولادی پر شده با بتن و مهاربند دروازه ای
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱
- کد COI اختصاصی: ENGGCONF10_105
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 141
نویسندگان
گروه مهندسی عمران، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران.
گروه مهندسی عمران، واحد ساوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ساوه، ایران.
چکیده
پژوهش حاضر با موضوع بررسی رفتار لرزه ای قاب فولادی مجهز به ستونهای فولادی پرشده با بتن و مهاربنددروازه ای صورت پذیرفت سازه های مورد بررسی در این تحقیق قاب فولادی خمشی مجهز به مهاربندهای دروازه ای و ستونهای مرکب فولاد و بتن بودند مدلسازی سازه با توجه به پیچیدگیهای رفتاری زیاد سیستمهایچندگاه مورد بررسی در تحقیق به صورت دو بعدی انجام شد . استفاده توامان از مهاربندهای دروازه ای وستونهای مرکب فولاد و بتن موجب بهبود قابل ملاحظه رفتار لرزهای قاب های خمشی فولادی دارای هر یک از این سیستمها به صورت مجزا میشود. شبیه سازیهای این پژوهش با چند حالت انجام شد در حالت اول با مدلسازی قابهای خمشی فولادی ۴ و ۸ طبقه بدون سیستم مقاوم مهاربندی و ستون پر شده به عنوان، نمونه رفتار لرزه ای این قاب ها تحت اثر آنالیزهای تاریخچه زمانی مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه با مجهز کردنقابهای مذکور به ستون های فولادی پرشده از بتن در حالت دوم و سیستم مهاربندی دروازه ای در حالت سومرفتار لرزه ای قاب ها تحت اثر آنالیزهای مشابه ارزیابی خواهد شد. نتایج نشان داد استفاده از سیستمهای ترکیبی ستون های فولادی پر شده با بتن و مهاربند دروازه ای باعث کاهش جابجایی طبقات به اندازه ۵۸/۷۵ درصد، باعث کاهش شتاب طبقات به اندازه ۱۹/۶۰ ،درصد باعث کاهش جابجایی طبقات به اندازه ،۲۸/۸۸ باعث کاهششتاب طبقات به اندازه ۲۲ درصد می گردد.کلیدواژه ها
رفتار لرزه ای قاب فولادی، ستونهای فولادی پرشده با بتن، مهاربند دروازه ایمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.