معناشناسی در معماری مدرن با تاکید بر اهمیت متاروس در گرایش های معماری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در عمران، معماری و مدیریت شهری قرن ۲۱
  • کد COI اختصاصی: ENGGCONF10_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 231
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عرفان کتابچیان

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

چکیده

امروزه فناوری های دیجیتال بسیاری از جنبه های زندگی ما را تحت تاثیر قرار داده اند و کاربرد آن در معماری معاصر جهانروز به روز در حال افزایش است. معماری دیجیتال به استفاده از مدل سازی کامپیوتر، برنامه نویسی، شبیه سازی وتصویربرداری برای ایجاد اشکال مجازی و ساختارهای فیزیکی گفته می شود. سرعت طراحی های دیجیتالی چند برابر بیشتر از طراحی های سنتی است و در این طراحی ها دیگر خبری از وسایل فیزیکی نیست.پژوهش حاضر با هدف بررسی نقشمعماران در این تکنولوژی نوین و اینکه چگونه میتوانند در شکل دهی و غنی سازی مفهوم متاورس در حوزه معماری اثرگذار باشند شکل گرفته است. روش پژوهش حاضر توصیفی-تحلیلی می باشد که بر اساس مطالعه اسنادی و بر اساس تحلیل مطالب صورت گرفته است. در این پژوهش با نگاهی به معماری مدرن دیجیتال به بررسی نقش معماری مدرن دیجیتال در طراحی متاورس ها پرداخته شده است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که قبل از هرچیز باید متذکر گشت که این خود معماری بود که بنابه اقتضاء دوره خود به سوی فرهنگ دیجیتال روی آورد، نیاز روز افزون به تولید "خلاقیت" و "نوآوری" باعث شده تا دفاتر معماری به کارخانه هایی برای تولید ایده جدید تبدیل شوند. این کارخانه ها جهت حفظ گردش خط تولید خود باید بتوانند مدام نواوری کنند. نو آوری یک نیاز روز افزون و همگانی معماری دوران مدرن با ویژگی هایی همچون سادگی در ظاهر، ساخت صنعتی، انبوه سازی، حذف تزئینات و در مجموع فاصله گرفتن از معماری قرون هجده ونوزده شناخته می شود. متاورس به جدیدترین هدف کلان بسیاری از غول های فناوری جهان تبدیل شده است. متاورسارتباط نزدیکی بین دنیای واقعی و دنیای دیجیتال، برقرار می کند که این ارتباط منجر به خلق کسب و کار های جدیدی برایمعماران یا فعالان بخش ساخت و ساز و مهندسی ایجاد می کند.

کلیدواژه ها

معماری مدرن ، معماری دیجیتال ، طراحی ، متاورس ، معماری متاورس

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.