بررسی ژئوشیمیائی و محیط رسوبی شیل های پابده-گورپی، کژدمی و گدوان،تاقدیس بنگستان

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI12_496
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 56
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

بهمن سلیمانی

گروه زمین شناسی دانشگاه شهید چمران اهواز

فاطمه شفیعی

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی زاهدان

چکیده

تفسیر و بازسازی محیط های رسوب گذاری قدیمی میتواند با پارامترهای محیطی در ارتباط باشد . مطالعاتژئوشیمیایی در مواردی تنها راهکار ممکن است . در مطالعه کنونی، بمنظور مقایسه سازندهای شیلی پابده،گورپی، کژدمی و گدوان در منطقه تنگ ماغر در طاقدیس بنگست ا ن از این معیار برای ارزیابی محیط رسوبیاستفاده شده است . بررسی تغییرات عناصر اصلی و کمیاب نشان می دهد که نمونه های مورد مطالعه در گروه ۴و ۳ شیلهای کلسیک قرار دارن . دو نمونه P.۵,K۱۵ دارای میزان V بالاتری است که می تواند بدلیل و جود مواد آلی و یا شرایط د ریایی بیشتر باشد. نمودارهای تغییرات Mg/Ca نسبت به عناصر کمیاب روند مثبت ولی تغییرات فسفر روند منفی را تبعیت نموده نشاندهنده شرکت این عنصر در شرایط دریایی است

کلیدواژه ها

پالئوسالینیته، تاقدیس بنگستان، محیط رسوبی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.