معرفی مناطق پرپتانسیل آلودگی آرسنیک بر مبنای روش جداسازی فرکتالیآنومالی در برگه۱:۱۰۰۰۰۰تویسرکان

  • سال انتشار: 1387
  • محل انتشار: دوازدهمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: SGSI12_102
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 145
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاوه پازند

دانشجوی دکتری اکتشاف معدن، دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

محمدرضا حسین نژاد

دانشیار دانشکده فنی و مهندسی اراک

چکیده

عنصر آرسنیک دارای ماهیت سمی است و در نتیجه ترکیبات آن همواره مورد توجه می باشد. تهیه نقشه هایارزان برای تشخیص ژئوشیمیائی توسط داده های بدست آمده از نمونه های رسوبات آبراهه ای روشی قدرتمند ومناطق امید بخش کانی سازی می باشد، روش فرکتال روشی بسیار مناسب و مفید برای تشخیص و جدا سازیالگوهای متفاوت توزیع عناصر که رفتار فرکتالی دارند بوده و برای داده های ژئوشیمیائی مدل عیار- مساحتبهترین مدل می باشد. این تحقیق با مقدمه ای بر مدل محیط- مساحت و مدل عیار- مساحت روش فرکتال درقالب یک مطالعه موردی پتانسیل آلودگی آرسنیکی داده های نمونه برداری رسوبات آبراهه ای برگه ۱:۱۰۰۰۰۰۰تویسرکان را مورد بررسی قرار می دهد. برای این مطالعه ۷۰۴ نمونه از رسوبات آبراهه ای جمع آوری شد و موردآنالیز قرار گرفتند. با توجه به نتایج و کنترل های زمینی وبررسی های تکمیلی ۹ محدوده پرپتانسیل آلودگیآرسنیک در منطقه شناسایی ومعرفی شدند

کلیدواژه ها

رسوبات آبراهه ای، روش فرکتال، مدل عیار- مساحت، آرسنیک، آلودگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.