مروری بر روش یادگیری ترکیبی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سیزدهمین کنفرانس بین المللی پژوهش های مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: ICMHSR13_167
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 92
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی بیک زاده

کارشناسی آموزش الهیات پردیس شهید رجایی ارومیه

سیدمجید کاظمی اصل

کارشناسی آموزش علوم اجتماعی دانشگاه فرهنگیان شهید مقصودی همدان

علی متین

کارشناسی علوم تربیتی ) آموزش ابتدایی( دانشگاه فرهنگیان علامه طباطبایی اردبیل

چکیده

هدف از این پژوهش بررسی یادگیری ترکیبی می باشد. مفهوم آموزش دیگر مثل گذشته به معنای خودکار و کاغذ و حفظ کردن مطالب نیست. امروزه استفاده از تکنولوژی در آموزش، روش آموزش را تغییر داده است و نتیجه آن نیز ظهور روشهای تدریس تکنولوژی محور و مدلهای یادگیری ترکیبی بوده است. یادگیری ترکیبی (که یادگیری تلفیقی نیز گفته میشود) یک روش آموزشی است که تکنولوژی و رسانه های دیجیتال را با کلاسهای درس مدرس محور تلفیق کرده است و این به فراگیران انعطاف پذیری بیشتری برای شخصیسازی تجربه یادگیریشان میدهد. در روش تدریس ترکیبی، دانش آموزان و معلمان به صورت حضوری کلاس درس را برگزار میکنند. با مدیریت معلم و کنترل کلاس و تدریس، یادگیری دانش آموزان به نحو احسن انجام میشود. در یادگیری ترکیبی از فناوری؛ مانند استفاده از موبایل، رایانه و تبلت؛ جهت تعامل بیشتر دانش آموزان و فراگیران در کلاس؛ استفاده میشود. دانش آموزان و فراگیران بدون محدودیت مکانی و زمانی میتوانند از این روش یادگیری استفاده کنند. ناگفته پیداست که مانند تمام روشهای یادگیری ، هدف اولیه و اساسی این روش نیز کاهش هزینه و بالا بردن کیفیت خروجیهاست. چنین به نظر می رسد که یادگیری ترکیبی، تلفیقی از رویکرد سیستمی و نگرش اقتضایی به یادگیری است . این بدان معنی است که ضمن توجه به ارتباط میان تمامی اجزا به عنوان یک کل به شرایط به کارگیری این ابزار ها در راستای تحقق بهترین نتیجه، توجه ویژه ای می شود.

کلیدواژه ها

یادگیری ترکیبی (تلفیقی)، فواید یادگیری ترکیبی برای معلمان، مزایای یادگیری ترکیبی، معایب یادگیری ترکیبی، انواع یادگیری ترکیبی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.