تاثیر رفتار سازمانی با رویکرد توجیه ، پیش بینی و کنترل در بهره وری سازمانی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پژوهش ها و فناوری های دانش بنیان در مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: HBMACONF01_005
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید معادی

دانشجوی دکترای تخصصی مدیریت دولتی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان

چکیده

مدیریت ، کار کردن با و به وسیله افراد و گروه ها برای تحقق بخشیدن هدف های سازمانی است ، نیروی انسانی، عموما، مهمترین منبع هر سازمانی می باشد، مدیران باید توجه خاصی به رفتار انسان در سازمان داشته باشند و به این منظور، می باید به دانش رفتار سازمانی که آنان را در شناخت علل رفتار، پیش بینی و هدایت رفتار، یاری می کند، مجهز شوند تا بتوانند نیروی انسانی را به عنوان یک منبع سازمانی، به طرف اهداف سازمان سوق دهند. یکی از مهمترین اهداف در هر سازمان ارتقای سطح بهر ه وری آن است و با توجه به این که انسان در ایجاد بهره وری نقشی محوری دارد، درخواست های او در سازمان اثری کلیدی به جا می گذارد محقق در مقاله حاضر درصدد پاسخگویی به این سوال است که رفتار سازمانی چگونه می تواند با استفاده از مدل سوتر مایستر در راستای بهره وری سازمانی تاثیر گذار باشد ؟پاسخی که به سوال مذکور داده می شود این است که در جهان امروز، تمام نشانه ها از محوری بودن نقش انسان و منابع انسانی در گشایش تنگناها، ایجاد فناوری و تولید فراورده های گوناگون حکایت می کند. سنگ زیربنای هر سازمان را منابع انسانی تشکیل می دهد از این رو مدیریت کارآمد، اثر بخش و هوشمند منابع انسانی با استفاده از ظرفیت رفتار سازمانی با رویکرد توجیه ، پیش بینی و کنترل رفتار به منظور دستیابی به بهره وری سازمانی ضروری است . روش تحقیق حاضر مبتنی بر روش توصیفی – تبیینی( علی ، معلولی ) می باشد.

کلیدواژه ها

سازمان ، مدیریت ، منابع انسانی ، رفتار سازمانی، بهره وری سازمانی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.