روشهای مهندسی پروتئین در افزایش پایداری و فعالیت انواع سوبتی لیسین ها با کاربرد در دترجنت ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین درحوزه زیست شناسی و علوم طبیعی ایران
  • کد COI اختصاصی: BSCONF10_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 132
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا حبیبی

استادیار؛ دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)

معصومه پاکپوررودسری

مدرس آموزش ابتدائی، آموزش و پروش منطقه رودسر

رضا کاظمی درسنکی

مربی؛ دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین (ع)

چکیده

امروزه با رشد و توسعه صنایع مبتنی بر دترجنت، صنایع تولیدکننده ماشین های شستشوی مختلف مانند ماشین های لباسشویی خانگیو صنعتی و نیز ما شین های ظرف شویی، پی شرفت های قابل توجهی دا شته اند و این منجر به افزایش بازار کار مدرن و ر شد اقتصادیکشورها شده است . سوبتی لیسین ؛ آلکالینپروتئازهایی هستند که به دلیل پایداری بالا و سوبسترای نسبتا پایین به عنوان دترجنت هایقوی در پودرهای لباسشویی، کاربرد فراوان دارند. تغییرات متعدد مولکولی در ساختار آنزیمهای سوبتی لیسین ، یکی از روشهای موفقدر افزایش کارایی دترجنت ها است. با بهره گیری از فناوری های بیوتکنولوژی، پایداری و فعالیت این آنزیم ها بهبود یافته است . در اینمقاله مهمترین استراتژی های مورد استفاده در بهبود عملکرد و پایداری آنزیم در شرایط دمایی و pH مختلف مورد بررسی قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

سوبتی لیسین، دترجنت، مهندسی پروتئین

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.