ارائه یک مدل مکانیابی-مسیریابی هاب چند وجهی ناقص با در نظر گرفتن مسائل زیست محیطی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستم ها
- کد COI اختصاصی: ICISE09_060
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 203
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشگاه ارومیه
دکترای مهندسی صنایع، دانشگاه ارومیه
چکیده
با افزایش روز افزون ارتباطات در شبکه های وسیع جهانی و حملو نقل در ابعاد وسیع کشوری و بین کشوری، ارائه یک برنامه دقیق برای کاهش هزینه های حملو نقل اضافی و شناسایی مسیرهای بهینه، امری مهم و بدیهی تلقی میشود. یکی از ابزارهای مناسب برای رسیدن به این هدف، برنامه ریزی ریاضی و ادغام مدلهای مکانیابی هاب و مسیریابی حملو نقل است. برای توسعه مسئله مکانیابی هاب۱ برای کاربرد در سیستمهای حمل و نقل و توزیع چند-به-چند، این مطالعه یک مسئله مکانیابی-مسیریابی هاب چندوجهی با تخصیصهای متعدد، با در نظر گرفتن محدودیت پنجره زمانی، محدودیت مرتبط با ظرفیت هاب و محدودیت زیست محیطی را معرفی میکند . این مسئله به تاسیس هاب و ایجاد پیوند بین دو هاب، تخصیص چندگانه گره های تقاضا به هاب، مسیریابی از گره مبدا تا مقصد برای انواع کالای موجود با محدودیتهای زمان تحویل و زمان سرویس و محدودیت زیست محیطی متناسب با ظرفیت ارسالی در راستای به حداقل رساندن هزینه مورد انتظار میپردازد. الگوی مسیریابی برای هر کالا طی مبدا تا مقصد، از طریق جریان کالا بین مبدا تا مقصد (برای هر کالا) میباشد. در نظر گرفتن همزمان این ویژگیها باعث افزایش سطح پیچیدگی مسئله میگردد. پس ارائه یک مدل کارآمد و بهینه در این راستا امری ضروری تلقی میشود. نوآوری این پژوهش، در نظر گرفتن محدودیت جدید زیست محیطی برای مسئله مکانیابی-مسیریابی هاب چند وجهی بصورت مبدا و مقصد و چند-به-چند میباشد. براساس نتایج بدست آمده، تنها با ۱ روز تاخیر در تحویل (تحویل در مدت ۲,۵روز)، بیش از %۱۳ کاهش در هزینه ها را خواهیم داشت.کلیدواژه ها
مکانیابی هاب، مکانیابی-مسیریابی، حملو نقل چند وجهی، اتصال ناقص، محدودیت زیست محیطیمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک های مدیریت دانش پروژه با استفاده از تکنیک DANP(مطالعه موردی: شرکت معدنی و صنعتی گل گهر)
- بررسی و تحلیل عوامل موثر بر رشد اقتصادی با رویکرد اقتصادسنجی
- رتبه بندی معیارهای مدیریت ساخت و ساز در محیط های پویا و پیچیدهبا رویکرد AHP
- شناسایی چالش های مدیریت ساخت آپارتمان های مسکونیبا رویکرد تحلیل مضامین
- بررسی نقش مدیریت زنجیره تامین در مدیریت پروژه
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.