قیمت گذاری و تعیین میزان سرمایه گذاری در فناوری واقعیت افزوده برای برند تولیدکننده و برند فروشگاهی در زنجیره تامین دیجیتال

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی صنایع و سیستم­ ها
  • کد COI اختصاصی: ICISE09_020
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 155
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رامتین عسکری

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، دانشکده مهندسی صنایع و سیستمها، دانشگاه صنعتی اصفهان

سیدحمید میرمحمدی

دانشیار، دانشکده مهندسی صنایع و سیستمها، دانشگاه صنعتی اصفهان

پریسا عصارزادگان

استادیار، دانشکده مهندسی صنایع و سیستمها، دانشگاه صنعتی اصفهان

چکیده

واقعیت مجازی یکی از ده فناوری استراتژیک برتر است که انتظار میرود تا سال ۲۰۲۸ تکامل پیدا کند، واقعیت مجازی به دلیل ویژگیهایی مانند شبیه سازی محصول بهصورت سهبعدی، در مقایسه با سایر روشهای مشاهده ای سنتی باعث بهبود بیشتر تجربه مشتری میشود و باعث میشود تا مشتری حس کند که در محیط فروشگاه قرار دارد و محصول را از نزدیک تماشا میکند. واقعیت افزوده یک نوع پیشرفته تر از واقعیت مجازی است که در آن از دستگاه های دیجیتالی برای پوشش حواس انسان استفاده میکند و یک تجربه بسیار واقعی از محصول برای مشتری ایجاد میکند. در این راستا این مقاله بهبررسی یک زنجیره تامین دیجیتال، متشکل از یک تولیدکننده و یک خرده فروش اینترنتی میپردازد که هر یک محصول با برند خود را تولید کرده و در آن بهبررسی قیمتگذاری و تعیین میزان سرمایه گذاری در فناوری واقعیت افزوده برای برند فروشگاهی پرداخته شده است. برای حل مسئله از رویکرد نظریه بازی استفاده شده و پس از حل مدل مشاهده شد که سرمایه گذاری در فناوری واقعیت افزوده برای کل زنجیره تامین سودآور است و باعث افزایش سطح خدمت و تجربه مشتری میشود. همچنین درنظر گرفتن فناوری واقعیت افزوده برای محصول با برند فروشگاهی، باعث افزایش قیمت فروش محصول با برند فروشگاهی و افزایش تقاضا برای این برند میشود؛ همچنین برای اثبات از صحت و شدنی بودن مدل مسئله، یک مثال عددی بررسی شده است.

کلیدواژه ها

زنجیره تامین دیجیتال، واقعیت افزوده، برند فروشگاهی، تجربه مشتری، نظریه بازی.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.