حل مسایل زمانبندی فلوشاپ با استفاده از Simulated Annealing

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: سومین کنفرانس ملی مهندسی صنایع
  • کد COI اختصاصی: IIEC03_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 3253
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا توکلی مقدم

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

مسعود ربانی

استادیار، گروه مهندسی صنایع، دانشکده فنی، دانشگاه تهران

دانیال شفیعی

کارشناس ارشد، گروه مهندسی صنایع، دانشگاه علم و صنعت ایران، واحد بهشه

چکیده

در این مقاله، دو نوع مختلف از مسایل زمانبندی فلوشاپ (همه کارها در زمان صفر موجودند و زمان های در دسترس کارهای مختلف یک اولویت معرفی می گردند) با هدف حداقل کردن زمان تکمیل کارها (Make span) مورد بررسی قرار می گیرند. الگوریتم Simulated Annealing برای زمانبندی مسایل فلوشاپ تحت بررسی پیشنهاد می شود. از الگوریتم ابتکاری SA جهت حل مسایل در اندازه های مختلف استفاده می شود و پاسخ آن با حل نرم افزار Lingo 6 مقایسه می گردد. زمانی که جهت حل مسایل توسط روش ابتکاری صرف می شود به مراتب کمتر از زمانی است که توسط نرم افزار Lingo 6 با پاسخ مساوی صرف می گردد. روش های ابتکاری موجود و پیشنهادی در رابطه با مسایل تحت بررسی بوسیله حل تعداد زیاد از مسایل تولید شده تصافی، ارزیابی میشوند. مشاهده می ود که نتایج محاسبات جهت دستیابی به اهداف با بکارگیری الگوریتم ابتکاری SA باعث صرفه جویی زمانی می شود.

کلیدواژه ها

زمان بندی فلوشاپ ، زمان تکمیل کارها ، Annealing Simulated

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.