خط اشباع ؛ مرز پارادیم کوانتومی یا تداوم آشوب ناک پارادیم های ترمودینامیکی؟
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
- کد COI اختصاصی: ICMMMN05_051
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 183
نویسندگان
دبیر کمیته تحقیق و توسعه و بهبود مستمر کشت و صنعت حکیم فارابی خوزستان، خوزستان، ایران
چکیده
ساکاروز فراوان ترین ماده آلی بر روی زمین است. این ماده به دلایل خاصی که هنوز بر دانشمندان روشن نیست، برخلافسایر اعضای خانواده نزدیک خود مانند فروکتوز و گلوکوز تبدیل به بلور می شود. هدف از این پژوهش بازخوانش تبلور ازدیدگاهی غیر ماکروسکوپی پدیده های انتقال و ترمودینامیک است. از منظر پدیده های انتقال، که فرایند تبلور عموما بخشی ازآن محسوب می شود، فرایند تبلور به دلیل جهت معکوس حرکت پدیده نباید رخ دهد! از سوی دیگر بر پایه قوانینترمودینامیک یک ماده در صورت انتقال از اختلاف پتانسیل بالاتر مانند دمای بیشتر به دمای کمتر یعنی اختلاف پتانسیلپایین تر انتقال می یابد. دلیل اهمیت موضوع مقاله، عدم پیروی تبلور ساکاروز از این پدیده است. نگارنده این مقاله در تلاشاست، تا با بررسی اجمالی ویژگی های سیستماتیک تشکیل بلور به بیان شباهت های نظری میان تشکیل بلور و نظریه آشوببپردازد. در کنار این موضوع نگارنده برخی از شباهت های الکترواستاتیک و رفتارهای کوانتومی را که در فضای فوق اشباعوجود دارند، را نیز مورد بررسی اجمالی قرار می دهد. شباهت هایی که به محققان آتی کمک خواهد کرد، تا برخی از ناهنجاریموجود در این فرایند را به کمک این نظریه توجیح کنند.کلیدواژه ها
بلور، ساکاروز، سیستم، آشوب، رفتارهای، الکترواستاتیکمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.