بررسی تاثیر هوش تجاری بر بازاریابی مبتنی بر روش یادگیری مشارکتی (مورد مطالعه: شرکتهای بیمهی استان آذربایجان شرقی)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی مدیریت و صنعت
  • کد COI اختصاصی: ICMMMN05_032
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 240
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میرابوالفضل محمدی کلجاهی

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت کسب و کار گرایش فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی ، تهران ،ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر هوش تجاری بر بازاریابی مبتنی بر روش یادگیری مشارکتی می باشد. این پژوهش از لحاظ جهتگیری های پژوهش کاربردی، از لحاظ هدف پژوهش توصیفی؛ از لحاظ استراتژی های پژوهش پیمایشی؛ از لحاظ ماهیت علی و ازلحاظ شیوه های گرد آوری داده های پرسشنامه ای می باشد. جامعه آماری را کارکنان شرکت های بیمه ی استان آذربایجان شرقیتشکیل می دهند. کارکنان شرکت های بیمه مستقر دراستان آذربایجان شرقی شهر تبریز به عنوان نمونه در نظر گرفته شدند . تعدادکارکنان در شرکتها بالغ بر ۱۸۶ نفر است . نمونه آماری به کمک جدول مورگان و فرمول کوکران ۱۲۶ نفر بدست آمد. دراین پژوهشبرای جمع اوری اطلاعات پیرامون پیشینه و ادبیات پژوهش از پرسشنامه ژی شیونگ هوانگ و ساویتا و ژیانگ زونگ جی ۲۰۲۱استفاده شده است از روش حداقل مربعات جزئی (PLS) با استفاده از نرم افزار Smart PLS برای بررسی همه جانبه داده ها بهره گرفته شده است.نتایج نشان داد هوش تجاری با ظریب معناداری ۳۷/۴۵۷ با یادگیری سازمانی رابطه معناداری دارد. همچنین هوشتجاری با ظریب معناداری ۲/۲۴۳ با بازاریابی رابطه معناداری دارد. از سوی دیگر یادگیری سازمانی با ضریب معنادار سطح اطمینان ۹۹ درصدبا بازاریابی رابطه معناداری دارد.همچنین یادگیری سازمانی با ضریب معناداری ۴/۷۱۱ در سطح اطمینان۹۹ درصد رابطه معنا داری بین هوش تجاری و بازاریابی به عنوان میانجی برقرار می کند.

کلیدواژه ها

هوش تجاری، بازاریابی، یادگیری مشارکتی، معادلات ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.