چارچوب خود تطبیق مبتنی بر یادگیری عمیق جهت قابلیت همکاری محیطی در اینترنت اشیا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT20_105
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 109
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

کاظم نیک فرجام

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد بیرجند

چکیده

اینترنت اشیا موجودیت های مختلفی از جمله کاربران، دستگاه ها، اطلاعات و خدمات را به هم متصل می کند، بنابراین، قابلیتهمکاری برای تحقق اینترنت اشیا ضروری است. دیدگاه های مختلفی برای پشتیبانی از محیط اینترنت اشیاء تعاملی وجود داردو یک مشکل قابلیت همکاری به ساخت محیط های اینترنت اشیا در زمان اجرا مربوط می شود. مشکل به این دلیل است کهپیش بینی محیط های اینترنت اشیا در زمان طراحی دشوار است. به عبارت دیگر، محیط اینترنت اشیا را می توان به صورت پویاتغییرداد، بنابراین یک سیستم اینترنت اشیا باید خود را با این تغییرات وفق دهد. برای حل قابلیت همکاری محیطی، یکچارچوب خودتطبیق مبتنی بر شبکه های عصبی عمیق. برای ساخت سیستم های اینترنت اشیا در زمان اجرا پیشنهاد شدهاست. چارچوب پیشنهادی تایید نیاز و تطبیق را در زمان اجرا فراهم می کند. محیط اینترنت اشیا مبتنی بر آردوینو پیاده سازیشد و آزمایشهایی برای نشان دادن کارایی انجام شد. نتایج عملکرد معقول را برای تایید رضایت از نیازمندی ها با استفاده ازشبکه های عصبی عمیق نشان داد.

کلیدواژه ها

اینترنت اشیا، قابلیت همکاری، نرم افزار خودتطبیق، شبکه عصبی عمیق

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.