پرنده های بدون سرنشین و نقش آنها در پردازش لبه در شبکه های اینترنت سیار:مروری سیستماتیک در جهت شناخت بازار هدف

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی فناوری اطلاعات، کامپیوتر و مخابرات
  • کد COI اختصاصی: ITCT20_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 132
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجتبی کارگر

دانشجو کارشناسی ارشد،گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات،واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی،شیراز،ایران

امیررضا استخریان

استادیار گروه کامپیوتر و فناوری اطلاعات،واحد شیراز،دانشگاه آزاد اسلامی،شیراز،ایران

چکیده

امروزه به واسطه فراگیر شدن کاربرد پرنده های بدون سرنشین به دلیل ویژگی های منحصر به فرد آنان شاهد حضور چشمگیرانواع مختلف آن در حوزه های مختلف سلامت ، نقشه برداری ، نظامی و مخابراتی می باشیم. بستر پر قدرت شبکه های نوینتلفن همراه و ظهور اینترنت نسل پنجم و شکل گیری نیازهای جدید کاربران در حوزه اینترنت اشیاء در شبکه های همراهمجهز به پهپاد می تواند چشم انداز مناسبی را برای فعالان حوزه های مختلف در بر داشته باشد. در این مقاله سعی شده استبه شکلی نظام مند فعالیت های مطالعاتی انجام شده در زمینه نقش پرنده های بدون سرنشین در مدیریت پردازش لبه(Mobile edge computing) را در شبکه های مجهز به پهپاد مرور نماییم. هدف از این پژوهش واکاوی و ایجاد چشماندازی قابل قبول برای شرکتهای مایل به سرمایه گزاری جهت ورود به این حوزه از تجارت الکترونیک می باشد. از اینرو جهتگیری مطالعات ما با رویکردی تجاری خواهد بود تا به شکلی جذابیت های مالی و سرمایه گزاری از آن استخراج گردد. لذامطالعات انجام شده در این حوزه در طی سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۱ را به چهار گروه مطالعات تاکتیکی , مطالعات مالی , مطالعاتفنی و مطالعات با رویکرد امنیتی تقسیم و تعداد و کیفیت این مطالعات را معیار تحلیل خود قرار می دهیم و ریسک ورودتجاری به هر حوزه را تحلیل می نماییم. بدیهی است تبیین موانع موجود با نگاهی منتقدانه نسبت به مطالعات گذشته نه تنهابه ماهیت آن دسته از مطالعات خدشه ای وارد نمی کند بلکه می تواند منجر به بازگشایی زاویه دیدی متفاوت در جهت توسعهمطالعات قبلی گردد و نیز در ادامه این روند مرور نظام مند و در راستای نتایج حاصله نسبت به تحلیل برگزیده ای از اینمقالات اقدام می گردد.

کلیدواژه ها

پهپاد ، پردازش لبه ، اینترنت اشیاء ، بازاریابی ، تجارت سیار

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.