کاربرد بیوسنسورهای الکتروشیمیایی ولتامتری چرخه ای و روبش خطی (LSV) و طیف سنج امپدانس الکتروشیمیایی و کرونوآمپرومتری و ولتامتری موج مربعی(EIS) به منظور تشخیص داکسی نیوالنون و زیرالنون درموادغذایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی،کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
  • کد COI اختصاصی: FSACONF15_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 217
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین بامری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد

آرش دارا

دانشجوی دکتری مهندسی علوم و صنایع غذایی ، گرایش تکنولوژی مواد غذایی ، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ، مشهد، ایران

چکیده

روشهای مرسوم مورد استفاده در کیفیت مواد غذایی زمانبر، دشوار و هزینه بر است؛ بنابراین به توسعه روشهایی کارآمد درایمنی مواد غذایی نیاز میباشد. روشهای مبتنی بر آپتامر میتواند بر معایب روشهای معمول غلبه کند . آپتامرها به عنوانیکی از جدیدترین و مطرحترین عناصر زیستی تشخیصی، توجهات زیادی را به خود جلب نموده اند. آپتامرهاالیگونوکلئوتیدهای تکرشتهای سنتز شده در شرایط آزمایشگاهی هستند که از طریق فرایند سیلیکس به دست میآیند .ایناولیگونوکلئوتیدهای مصنوعی به دلیل ساختار سه بعدی خاص خود میتوانند به طیف وسیعی از مولکول های هدف با ویژگیگزینش پذیری بالا متصل شوند؛سنسوردستگاهی است شامل یک جزء تشخیص مولکولی که در تماس مستقیم با یک مبدلفیزیکی است که جزء مورد شناسایی معینی را به یک سیگنال عموما الکتریکی یا نوری متناسب با غلظت آن جزء تبدیلمیکند، که این روش هدایت می تواند الکتروشیمیایی، حرارتی، نوری و یا بر اساس جرم باشد.با وجود توسعه سنسورها در همهجنبه های صنایع غذایی، آن ها قادر به اندازه گیری و کنترل خطوط تولید کارخانه های مواد غذایی از لحاظ اندازه گیریخودکار ترکیبات مغذی و جمعیت میکروبی نمی باشند،لذا توسعه بیوسنسورها در صنایع غذایی می تواند اتوماسیونکارخانجات صنایع غذایی را افزایش داده و باعث بهبود کیفیت و ایمنی مواد غذایی شود.

کلیدواژه ها

بیوسنسور، ولتامتری چرخه ای ، ولتامتری روبش خطی، ولتامتری موج مربعی طیف سنج امپدانسالکتروشیمیایی ، کرونوآمپرومتری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.