طراحی الگوی مدیریت مشتری مداری در صنعت بانکداری با تاکید بر تاثیر تمایلات و گرایش های جهادی مدیران
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: مطالعات مدیریت راهبردی دفاع ملی، دوره: 7، شماره: 26
- کد COI اختصاصی: JR_ISSK-7-26_005
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 175
نویسندگان
گروه مدیریت بازرگانی، واحد بین المللی کیش، دانشگاه آزاد اسلامی، جزیره کیش، ایران
گروه مدیریت بازرگانی، واحد تهران شمال، دانشگاه آزاد اسلامی، تهران، ایران
گروه مدیریت بازرگانی، واحد شهر قدس، دانشگاه آزاد اسلامی،تهران، ایران
چکیده
امروزه مطالعه جدیدیترین و موثرترین شیوه مدیریت به ویژه در ساختارهای مالی و اقتصادی ضروریست چراکه مدیریت درست، علمی و پویا منجر به افزایش سود برای هر دو ؛ سازمان و مشتری می شود. از این رو مشتری مداری و عملکرد سرویس های بانکی ازطریق روشهای جدید مدیریت امری مهم می باشد. پژوهش حاضر بدنبال طراحی الگوی مدیریت مشتری مداری درصنعت بانکداری با تاکید بر تاثیر تمایلات و گرایش های جهادی مدیران است. روش تحقیق این مقاله از نوع روش گراندد تئوری انجام شده که با استفاده از روش گلوله برفی، نظرات ۵۰ نفر از کارشناسان مدیریت بازاریابی، استادان دانشگاه، کارکنان بانکی مورد بررسی قرار گرفت. داده ها از شیوه تجزیه و تحلیل کدگذاری سه گانه (کدگذاری باز، محوری و انتخابی) انجام شد. نتایج: ۲۴ مضمون اصلی از یافته ها بر اجرای موثر الگوی توسعه ارتباطات شبکه ای به روش مدیریت جهادی تاکید داشت. این مضمون ها عبارت اند از شجاعت و قاطعیت در تصمیم گیری، عدالت خواهی ، آرمان گرایی واقع گرایانه و برنامه محوری، اعتقاد به خرد جمعی، کار تشکیلاتی و گردش نخبگان، حسن سابقه ، داشتن پشتکار و عزم جدی به عنوان شرایط زمینه ای و مقوله های وفاداری ، تعهد مشتری ، منافع بانک و مشتریان، تامین رضایت و ایجاد ارزش برای مشتری، مدیریت بر مبنای ارزش های اسلامی به عنوان شرایط علی و نیازها-انتظارات مشتری، تعیین انتظارات مشتری از خدمات، بهبود کارایی و اثر بخشی خدمات به مشتری، بازارهای مصرف کننده و سازمانی به عنوان راهبردهای اصلی و رضایت کارکنان، رضایت شهروندان، دوری از اختلافات و کارامدی به عنوان شرایط مداخله گر انتخاب شد.کلیدواژه ها
الگوی مدیریت, ارتباطات شبکه ای, مشتری مداری, صنعت بانکداریاطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.